Incendiu în Noaptea de Înviere: o cabană de pe malul Bălții Albele s-a făcut scrum

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Pompierii giurgiuveni au intervenit, în noaptea de Înviere, la un incendiu izbucnit la o cabană din lemn, construită pentru pescari pe malul Bălţii Albele din localitatea Petru Rareş, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric. 

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn construită pe malul Bălţii Albele, din localitatea Petru Rareş, judeţul Giurgiu. Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, flăcările fiind observate de persoana care se ocupa de întreţinerea proprietăţii, care se afla cu familia la pescuit", au informat duminică reprezentanţii ISU Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că ardeau violent cabana, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, precum şi un ponton de pescuit.

În incendiu au mai ars mobilierul, materiale textile, articole de pescuit şi utilaje de uz gospodăresc aflate la proprietate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel