Incendiu București: Hala care a ars în totalitate era un service auto

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Incendiu București. Hala de pe Șoseaua Fundeni din Capitală a ars în totalitate, fiind cuprins de flăcări și un alt spațiu de depozitare lipit de construcție, informează ISU București-Ilfov. Hala distrusă era amenajată ca service auto, în interior fiind găsite mai multe mașini. 

Hala care a luat foc, joi noapte, pe Șoseaua Fundeni din Capitală era amenajată ca service auto. Aceasta a ars în totalitate din cauza arderii generalizate.

În interior au fost găsite mai multe mașini, informează ISU București-Ilfov, citat de Mediafax.

Totodata, un alt spațiu de depozitare (lipit de hală), în care se gaseau materiale pentru constructie, a fost afectat în mare proporție.

Incendiu București - Populația avertizată prin RO-ALERT 

 

Populația din Capitală a fost avertizată, joi noapte, prin sistemul de urgență Ro-ALERT cu privire la incendiul de pe Șoseaua Fundeni, fiind sfătuită să ocolească zona și să se adăpostească în cazul în care se află în apropiere.

„Incendiu major produs pe Șoseaua Fundeni. Ocoliți zona. Eiberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Degajări mari de fum", este mesajul pe care l-au primit bucureștenii prin sistemul RO-Alert.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel