În prag de Congres, Dăncilă merge cu PSD-iști la teambuilding la mare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Social-democrații se întâlnesc în week-end cu Viorica Dăncilă într-o ședință informală la mare, au declarat pentru HotNews.ro surse din conducerea PSD. 

Liderii PSD urmează să stabilească strategia partidului în următoarea perioadă și vor negocia echipa care va fi alături de Viorica Dăncilă atât în Guvern, cât și la partid. În mai puțin de două săptămâni social democrații își vor alege conducerea în congres extraordinar.

Până acum, Viorica Dăncilă este singurul lider care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al PSD. De altfel, Dăncilă a declarat că la congresul PSD va fi important mesajul pe care vrea să-l dea partidul.

"Cred că nu este importantă persoana la acest congres, cred că este important mesajul pe care vrem sa-l dăm, cred că este important ceea ce vrem să facem mai departe din punct de vedere guvernamental, care este programul politic al partidului nostru, ce vrem să facem din punct de vedere politic şi cum ne mobilizăm pentru următoarele alegeri. Dincolo de persoane, cred că importante sunt mesajele atât pentru activul nostru de partid, dar şi pentru cetăţeni, pentru că orice măsură guvernamentală pe care o implementăm afectează majoritatea cetăţenilor", a spus Dăncilă.

Potrivit surselor HotNews.ro pentru funcția de președinte executiv își doresc să intre în competiție Ecaterina Andronescu, Daniel Suciu, Titus Corlătean și Marian Oprișan, iar pentru postul de secretar general Felix Stroe, Robert Cazanciuc și Codrin Ștefănescu.

La ședința informală de la mare se va negocia și se vor stabili câștigătorii congresului din 29 iunie și cine va face parte din echipa cu care Viorica Dăncilă va intra în campania pentru prezidențiale. "Marian Oprișan își dorește funcția de președinte executiv, iar Niculae Bădălău dorea postul de secretar general. Li s-a sugerat la ultimul Comitet Executiv să nu candideze pentru a nu afecta și mai tare imaginea partidului și așa făcută praf", au explicat sursele HotNews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel