Împrumuturi cu adeverințe false la o casă de ajutor reciproc din Argeș. Prejudiciu de aproape 100.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Împrumuturi cu adeverințe false la o casă de ajutor reciproc din Argeș. Prejudiciul se ridică la aproape 100.000 de euro.

Mai multe persoane sunt acuzate că ar fi folosit adeverințe false care atestă calitatea de salariat pentru a obține împrumuturi de la o casă de ajuor reciproc din Argeș.

Mai multe persoane sunt acuzate că ar fi folosit adeverințe false care atestă calitatea de salariat pentru a obține împrumuturi de la o casă de ajuor reciproc din Argeș.

Polițiștii din Argeș fac marți dimineața 5 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înșelăciune și uz de fals.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie 2021, trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 55 de ani, cu complicitatea altor două persoane, de 45 și 54 de ani, ar fi întocmit, în fals, și folosit 46 de adeverințe de salariat pe numele unor persoane, în calitate de beneficiari sau giranți, prin care atestau faptul că acestea au calitatea de salariați, obținând, astfel, 24 de împrumuturi de la o Casă de Ajutor Reciproc, potrivit Mediafax.

Prejudiciul este stabilit la suma de 480.000 de lei.

18 persoane vor fi duse la audieri la sediul poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel