Imaginile cu criminalul de la Piatra-Neamț. Cadru medical ucis de soțul de care divorța, chiar în spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Asasinul medicului din Piatra-Neamț a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce se îndrepta înarmat cu un cuțit spre cabinetul soției. Anchetatorii au o primă ipoteză și cred că ucigașul și-a plănuit crima deoarece cei doi erau în divorț.

Antena 3 a difuzat, sâmbătă, primale imagini cu făptășul crimei de la spitalul din Piatra Neamț. Bărbatul de 50 de ani a venit în vizită la spital și, după o serie de discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care lucra. Pe imagini se vede cum acesta a urmărit-o mai întâi, iar când a prins-o singură a intrat în biroul ei și a atacat-o cu cuțitul, aplicându-i mai multe lovituri fatale. 

Surse medicale au declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că victima avea răni multiple în zona feței, gâtului și în zona spatelui. Deși lucra în incinta spitalului, victima a fost descoperită tardiv și nu a mai putut fi salvată. Se pare că autorul crimei a stat cu victima în cabinet pentru a se asigura că pierderea de sânge este masivă. 

Personalul medical a observat că autorul crimei avea urme de sânge în momentul în care a ieșit din cabinet. Mai multe cadre medicale (cel puțin șase) au făcut tot posibilul pentru a resuscita victima, însă pierderea de sânge și leziunile foarte grave au făcut imposibil acest lucru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel