Imagini VIDEO din Craiova, unde oamenii au ieşit în stradă: "Fără Sorina nu plecăm!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Sute de oameni s-au adunat în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cerând anularea adopției fetei de 8 ani, care, vineri, a fost luată de polițiști din casa în care a locuit.

Oamenii au strigat în cor: "Fără Sorina nu plecăm!".

Localnicii din Baia de Aramă au venit cu un autocar și cu mai multe mașini. Aceştia cer anularea adopției fetiței de 8 ani și să o vadă pe fată.

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!".

Și vecinii au fost revoltați de această situație. Imediat după ce fetița a fost luată din casă a apărut un val de nemulțumiri, oamenii fiind supărați de faptul că fetița a fost luată împotriva voinței ei. Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

Video din faţa Curţii de Apel Craiova:

 

Sursa: Uniti pentru Sorina / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel