Imagini ȘOCANTE cu un pensionar român, căzut, care cere ajutor într-un spital: „Nu au mişcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos” (VIDEO)

Imagini șocante la Spitalul Orăşenesc din Corabia, cu un pensionar român care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost postate pe Facebook. 

„Încep această postare, cu un gust amar ce pleacă după o vizită de o ora în "Spitalul" Orășenesc Corabia. Am mers la baie sa îmi spăl. Suficient cât să îl văd pe el ......Un bătrânel, căzut pe jos, singur în sala de așteptare. Imaginile or să spună mai mult despre el Eu voi spune despre ei ....TEORETIC!

V-aș fi luat toți morții în pomelnic v-aș fi jignit cu jargoanele cu care am crescut la mine in mahala, pe Constantin Brâncoveanu .Da!!! Strada aia care figurează asfaltată de ani buni pe foi. PRACTIC,! părinții mei m-au educat să mă comport frumos și să fiu eu ceea ce vreau sa văd in lume. Văzând că nu îl pot ridica singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea ca suferise in trecut și un AVC )am mers sa anunț un medic. Am anunțat o Dna Dr respectabilă, cu parul puțin mov Nu ii voi dezvălui identitatea, nu aș vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat in vreun fel Răspunsul doamnei:- "Să vină infirmierele" s-a întors și fără urmă de umanitate a plecat.

De ce Dna Doctor ?! Așa ne învață jurământul lui Hipocrate???? Prima "doamnă" mai calmă ce-i drept, asistentă, incerca sa ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere și dumneaei. Vin infirmierele!!! Și de aici mă voi aprinde puțin. nu iau foc, nu pentru că mă tem de cineva Pur și simplu pentru că adevărații oameni nu își pătează caracterul.

Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. "Doamnele" infirmiere nu au mișcat un deget, pt a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd.

Închei cu câteva remarce și întrebări. Domnule manager, care va întrețineți din banii noștrii de ce permiteți astfel de practici ?Doamnelor, Domnișoarelor ,*****lor și domnilor faceți sistemul medical de râs. Rușine!!! Făcând o paralelă asumată cu subiectul : Vagabonzii fac banii din risc Prostituatele fac din vitrine. Oamenii adevărați din bătături la mâini sau sacrificiiIar gunoaiele din bătături in genunchi de sub birouri sau vânzare de demnitate,caracter și stima de sine”, , a scris femeia care l-a filmat pe bătrân, în comentariul care însoţeşte imaginile.

 

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din ???? spre ????, după o vizită de o ora în "Spitalul"Orășenesc Corabia...

Publicată de Temelie Madalina pe Vineri, 8 ianuarie 2021

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy