Ilan Laufer: „Pentru că #mieimipasa, am decis să fondez o nouă mișcare politică”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru PSD pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, a anunțat, duminică, înființarea unei noi mișcări politice, un proiect care se adresează celor care sunt dezamăgiți și sătui de minciună, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii și de lipsa unui proiect de țară.

„La mulți ani România! Dragi prieteni, dragi români, dragi patrioți! Cu prilejul zilei naționale ,care semnifică cel mai important moment din istoria modernă a României, dar și un simbol național al curajului, voinței, determinării, puterii de sacrificiu și al dragostei de țară, transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul țării noastre și al bogăției poporului român, care sunt dezamăgiți și sătui de minciună, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii și de lipsa unui proiect de țară. Pentru că #mieimipasa și cred cu tărie că a sosit momentul să reaprindem flacăra speranței în România, am decis să fondez o nouă mișcare politică / un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări", a scris pe Facebook Ilan Laufer.

El precizează că se adresează tuturor românilor care nu au încetat să creadă în România.

„Voi puteți reda acestei țări locul pe care îl merită, atât la nivel european cât și la nivel global . Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curată. Să punem capăt dezbinării și să ne unim în jurul idealului unei țari puternice, respectate și prospere în care să domnească dreptatea! Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei țari și să înlocuim sloganurile cu proiecte! Să ne recâștigăm identitatea națională și să îmbrățisam simbolurile și valorile care sunt piatră de temelie a României de azi! Să deschidem porțile țării pentru milioanele de oameni, la fel de români ca noi, pe care greutațile vieții i-au împins pe greul drum al străinătății", a adăugat Laufer.

El susține că noul proiect politic își propune reconstruirea capitalului autohton.

„Să scriem un nou contract național cu investitorii străini, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari! Să respingem izolarea internațională și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, alături de partenerii României și nu în urma lor! Să transformăm țara noastră într-un lider regional și un actor important în Europa și în lume! Vă chem să veniți alături de noi pentru a da un restart acestei țări și de a reporni motoarele României noastre! În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi", a conchis fostul ministru pentru mediul de afaceri.

Un mesaj similar a postat și Alexandru Coita.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel