Iată cum petreceau rromii înainte de intervenția în forță a zeci de polițiști și mascați: "Să vină Poliția, îi răsturnăm!"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția a intervenit în forță în prima zi de Paști în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde un grup numeros de rromi petrecea cu grătare și gălăgie. Pe un live de dinainte ca Poliția să intervină se vede cum aceștia petreceau și amenințau că în cazul în care oamenii legii vin vor reacționa violent. 

Pe imagini se poate observa cum aceștia provoacă și amenință oamenii legii că în cazul în care ar îndrăzni să intervină, îi vor ataca violent, lucru care s-a și întâmplat în jurul orei 21:00.

"Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm," spune unul dintre aceștia pe live-ul distribuit pe internet. 

Vezi AICI intervenția Poliției. 

Luptătorii Serviciului de Operațiuni Speciale, sprijiniți de Poliție și Jandarmerie au intervenit în forță în jurul orei 21:00, iar totul s-a transformat într-o confruntare violentă. Iată imaginile din timpul petrecerii, de dinainte ca oamenii legii să intervină:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel