Hotelierii din Creta, asigurări pentru turiştii români: Suntem pregătiţi să vă primim în siguranţă"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
insula_creta_grecia
insula_creta_grecia

Hotelierii din Insula Creta transmit un mesaj de încredere turiştilor români, subliniind măsurile de siguranţă privind limitarea răspândirii noului coronavirus, pregătirea angajaţilor, dar şi ofertele promoţionale.

 

 

Managerul general al lanţului Creta Maris, Nikos Vlassiadis, a explicat că, în contextul epidemiei de coronavirus, au fost făcute investiţii suplimentare pentru a respecta protocoalele de siguranţă. El a subliniat, de asemenea, importanţa turiştilor din România pentru economia celei mai mari insule din Grecia.

"Anul acesta am investit mult mai mult decât anul trecut pentru a respecta toate protocoalele legate de pandemia de coronavirus. Noi vom face tot ce depinde de noi la Creta Maris pentru ca turiştii să fie în siguranţă. Gradul de ocupare al hotelului în acest moment se situează între 25% şi 35 %, pe undeva pe acolo. Ne aşteptăm ca în acest an să avem un grad de ocupare între 30% şi 40%, sperăm la mai bine. Românii sunt unii dintre clienţii noştri importanţi şi sperăm să-i avem în număr cât mai mare. Vreau să le transmit turiştilor români că noi suntem aici, suntem pregătiţi să-i primim în siguranţă şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a se simţi în siguranţă", a spus managerul grec.

Vlassiadis a explicat şi procedurile puse în aplicare de autorităţile elene în cazul depistării de cazuri pozitive de coronavirus.
"În cazul în care un turist este depistat pozitiv la testele care se fac pe aeroport este înştiinţat atât turistul cât şi doctorul hotelului, iar pacientul este dus ulterior la unul dintre hotelurile special amenajate pentru astfel de cazuri. Guvernul grec ne-a susţinut încă de la început pe toţi, motiv pentru care avem cel mai scăzut nivel din Europa în ceea ce priveşte cazurile de coronavirus. Cred că siguranţa turiştilor este cea mai importantă, toată lumea vrea să se simtă în siguranţă", a declarat acesta jurnaliştilor români participanţi la un info-trip organizat de tour-operatorul Paralela 45, împreună cu Organizaţia Naţională de Turism din Grecia (EOT).

Potrivit Agerpres, pe de altă parte, Stelios Bagkeris, general manager al Theartemis Palace Hotel, a subliniat importanţa acţiunilor întreprinse la nivel guvernamental pentru a asigura funcţionarea sectorului turistic în condiţii de siguranţă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel