Horoscopul echinocţiului de primăvară. Este timpul pentru clarificări pentru Taur. Cum încep zodiile primăvara

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Primăvara a izvorât oficial și totul înflorește. Echinocțiul de primăvară din acest an a avut loc pe 20 martie, când Soarele intră în Berbec și ziua și noaptea au o lungime egală. Aceasta a fost o zi de sărbătoare de secole, oferind șansa de a începe din nou. După o iarnă lungă și grea, aveți la dispoziție o perioadă întreagă pentru a vă alege și pentru a stabili scena pentru restul anului 2021.

Citiți horoscopul echinocțiului de primăvară:

BERBEC

Soarele este cu tine chiar acum. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a comanda pe deplin această energie! Este sezonul TĂU - anunțați lumea!

TAURUL

Este timpul pentru clarificări. Luați tot timpul de care aveți nevoie pentru a vă scălda în singurătate și observați tot ce vă înconjoară. O schimbare în rutină vă va umple din nou piscina energetică.

GEMENI

Vă simțiți foarte social și interesați să vă conectați. Planificați un eveniment online pentru toți prietenii dvs. din rețelele sociale și vedeți unde vă poate duce. Acest echinocțiu ar trebui să vă găsească concentrându-vă pe extinderea viziunii.

RAC

O nouă lumină strălucește asupra ambițiilor dvs. de carieră! Nu vă fie teamă să pariați pe dvs. și pe abilitățile dvs. Veți fi uimiți unde aterizați cu intenția corectă.

LEU

Este timpul să vă evaluați sentimentul de abundență. Angajați-vă într-o zonă de concentrare și urmăriți-o cum se extinde pentru dvs. Nu ești străin să urmărești ceea ce merită.

FECIOARA

Este timpul să te gândești la tine. Stabiliți o intenție de auto-abilitare. Abilitatea ta de a accesa noi niveluri de vindecare interioară poate aduce transformări de anvergură.

BALANȚĂ

Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie acum și răsfățați-vă cu un timp mai personal. Cel mai bun răsfăţ este o dedicare mai puternică pentru îngrijirea de sine.

SCORPION

Abilitarea fizică este cheia. Aici se produc schimbări și începe cu faptul că te simțimai puternic. Începeți activitățile zilnice și veți fi uimiți de rezultate.

SĂGETĂTOR

Simțiți creativitatea și expresia în aer? Identifică-ți pasiunea și las-o să te conducă. Acesta este timpul tău de a acționa. Voia ta, calea ta.

CAPRICORN

Este timpul să vă uitați la viața voastră. Concentrați-vă pe energia pe care doriți să o simțiți în casă și lăsați-o să vă fie ghid. Mobilier nou sau granițe familiale ar putea fi luate în calcul.

VĂRSĂTOR

Eliberați-vă gândurile! Adunați firesc oamenii pe baza viziunii voastre, dar acum este timpul să vă auziți vocea. Porniți blogul, podcastul pe care îl aveţi în plan.

PEȘTI

Aceasta este o perioadă motivată de bani pentru tine, Pești. Alocați-vă timp pentru a lucra la bugetul dvs. și pentru a elabora un plan financiar de joc. Abilitățile mai puternice de gestionare a banilor fac loc pentru oportunități mai bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel