Horoscop zilnic 29 octombrie 2022. Zodia care primește surprize plăcute sâmbătă. Previziunile astrelor pentru toți nativii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop zilnic 29 octombrie 2022. Zodia care primește surprize plăcute sâmbătă. Previziunile astrelor pentru toți nativii
Horoscop zilnic 29 octombrie 2022. Zodia care primește surprize plăcute sâmbătă. Previziunile astrelor pentru toți nativii

Horoscop zilnic pentru 29 octombrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec

Sâmbătă te confrunți cu o zi oarecum grea, în care s-ar putea să nu te simți destul de bine, iar cu rațiune sau chiar fără ea ai putea cădea în unele momente de oarecare îngrijorare sau chiar melancolie. În realitate lucrurile nu vor merge rău pentru tine, în orice caz s-ar putea să mai întâlnești niște dificultăți, dar problemele sunt în interiorul tău.

Taur

Acesta va fi unul dintre semnele cele mai favorizate de astre sâmbătă. Noroc datorită ajutorului sau protecției prietenilor sau altor persoane dragi, surprize foarte plăcute care pot da o întorsătură pozitivă destinului tău. Este o zi bună pentru a vă mișca și a lua inițiative, atât în ​​muncă, cât și în afaceri.

Gemeni

De multe ori te confrunți cu trădările sau capcanele dușmanilor care te invidiază și încearcă să-ți facă rău, dar și alteori, așa cum ți se va întâmpla sâmbătă, în realitate cel mai mare dușman ești tu. Ar trebui să te uiți bine la deciziile pe care le iei și să te gândești la ele mai calm.

Rac

Trebuie să faci un efort pentru a fi mai pozitiv, sosirea weekendului nu îți este întotdeauna favorabilă și ești în pericol să intri în carapacea ta și să te distanțezi sau să te izolezi de cei din jur. Viața nu este ușoară pentru nimeni, dar dacă ai credință, mereu apare o lumină care îți arată drumul. Trebuie să ai credință.

Leu

Sâmbătă te așteaptă o zi de surprize plăcute, una dintre acele zile în care poți face acele lucruri care îți plac cel mai mult sau pur și simplu să te deconectezi de tensiunile și grijile muncii. O zi de emoții pozitive, în care te poți bucura de compania unuia dintre cei dragi în dragoste sau prietenie.

Fecioară

Ziua de sâmbătă nu începe cu o față bună, ci cu multe probleme sau griji, însă, încetul cu încetul, lucrurile se vor întoarce și până la urmă, deja după-amiază vei avea posibilitatea de a te bucura de momente de mult mai multă bucurie sau fericire. Poate fi și o zi prielnică pentru dragoste.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

Horoscop zilnic pentru 29 octombrie 2022

 

Balanță

Sâmbătă te vei putea bucura de una dintre acele zile care îți plac cel mai mult, în care domnește dragostea, armonia și concordanța, în care domină sentimentele bune și totul se rezolvă cu o doză mare de bunăvoință. Cu puțin efort din partea ta, te așteaptă o zi în care poți fi foarte fericit sau te poți mișca într-un astfel de mediu.

Scorpion

Problemele inimii sunt, pentru tine, cel mai important lucru din viață, unde rezidă cea mai mare fericire sau cea mai mare nenorocire. Poți fi liniștit pentru că averea îți va zambi și lucrurile vor ieși așa cum îți dorești. Destinul îți pregătește surprize plăcute în dragoste, prietenie sau viața de familie.

Săgetător

În această zi de sâmbătă ați putea profita pentru a vă relaxa și a vă odihni. Probabil că veți lucra mai mult ca niciodată, chiar dacă este în alte tipuri de locuri de muncă, chiar casnice, sau poate și rezolvarea problemelor și a altor lucruri pe care nu le-ați reușit să le faceți față pe tot parcursul săptămânii. În orice caz, te așteaptă o zi destul de densă, dar fructuoasă.

Capricorn

După o săptămână cu mai multe tensiuni și dificultăți decât te așteptai, acum te poți bucura în sfârșit de o zi de liniște în care poți uita de multele bătăi de cap cu care ai avut de înfruntat. O zi bună în familie și în viața intimă, ideală pentru tine pentru a vă reîncărca bateriile și a vă recăpăta spiritele.

Vărsător

Poate în mod conștient sau chiar inconștient, sâmbătă te vei trezi cu sabia în mână, dorind să punctezi i-urile și să stabilești scorurile. Dacă reușești să canalizezi energia bine, poate fi foarte pozitiv, deși trebuie să fii atent la discuțiile în familie și la încercarea de a-ți revărsa furia pe cei care nu sunt de vină.

Pești

Sâmbătă vei avea o zi relativ liniștită fără legături neplăcute, în care vei putea face acele lucruri care îți plac cel mai mult sau care te fac să te simți mai bine. Dacă aveți vreo vocație artistică, literară sau de altă natură, acesta va fi momentul ideal pentru a o cultiva. În plus, o intuiție puternică vă va arăta calea de urmat.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel