Horoscop, vineri, 8 iunie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BALANȚĂ 8 iunie

Se stie ca pentru tine cinstea, moralitatea, simtul etic, tot ce e mai corect e tot ce pretuiesti mai mult la oameni, iar azi vei demonstra chiar prin exemplu personal ca esti ireprosabil din aceste puncte de vedere. Desi ispita de a gresi si de a calca stramb apare in calea oricui, tu ramai indiferent la aceste tentatii si militezi cu fermitate impotriva lor, ba chiar esti dispus sa tii si o morala severa celor pe care ii prinzi cu asemenea gesturi.

Vei vorbi despre dreptate, despre adevar, despre corectitudine, despre respectarea legilor, iar la tine acestea nu sunt simple vorbe, ci chiar principii in care crezi cu tarie si lupti pentru a le impune. Cine se abate are de suferit in ochii tai, dar incerci sa le arati calea dreapta.

HOROSCOP SCORPION 8 iunie

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi... jucarii!

Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc. Ei si ce? vei spune, e dorinta ta fie inseamna sa-ti cumperi un trenulet sau un ursulet de plus, desi tu ai trecut demult de varsta potrivita pentru asa ceva.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 8 iunie

Astepti mult de la oameni, dar mai intai trebuie sa pretinzi mai mult de la tine insuti. Catre tine trebuie sa-ti concentrezi acum sperantele si pretentiile, pentru ca, daca tu investesti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalti.

Fii sigur ca nu depinde numai de ei, ci e o actiune colectiva in care si tu joci un rol principal. Ca e o afacere care evolueaza lent sau un proiect profesional de durata, trebuie sa te implici mai serios, sa dai tot ce stii si ce ai pentru succesul acestui demers, pentru ca asa cum tu astepti enorm de la colaboratori, si ei asteapta mai mult de la tine. Fiecare trebuie sa-si aduca mai serios contributia!

HOROSCOP CAPRICORN 8 iunie

Nu fi comod cand lumea asteapta atat de mult de la tine. E nevoie de un act de vointa din partea ta pentru a-ti depasi apatia, neincrederea, dezinteresul si sa te apuci serios de treaba. A sta sa privesti pasiv de pe margine sa vezi incotro merg lucrurile, nu e in avantajul rezultatelor pe care le pretinzi, deci numai de efortul tau depinde succesul.

Chiar daca mai vezi pe unii care trag chiulul cu gratie, nu trebuie sa te lasi influentat de ei, desi e posibil sa te traga si pe tine alaturi ca sa nu te implici, fara sa-ti dai seama ca pasivitatea nu e in beneficiul lor. Ei incearca sa-i molipseasca si pe altii de lene si comoditate ca sa aiba un oarecare avans, deci lasa-i pe ei sa stea degeaba si tu trage tare mai departe!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 8 iunie

Te stresezi inutil, desi nu ai nici un motiv sa te chinuiesti atata de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat.

Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai ramas e un fleac ce merita tratat ca atare.

HOROSCOP PEȘTI 8 iunie

Azi ar trebui sa te apleci cu mai multa atentie asupra propriilor tale dorinte si nevoi, fara a mai sta atat de mult la cheremul altora. Da, poti lucra in beneficiul lor, daca asta ti-e sarcina, dar nu uita ca, in tot ce faci, contezi doar tu.

Daca ceea ce faci pentru altii nu e si in avantajul propriu, pentru ca-ti dedici timpul si energia doar lor, ar fi bine sa te opresti macar pentru o zi si sa te gandesti inainte de orice doar la tine. Nu e egoism acesta, ci e doar grija pentru propria ta persoana, care are si ea nevoile sale! Ocupa-te prioritar de dorintele tale cele mai aprinse care pot fi indeplinite acum!

Citeste mai muulte pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel