Horoscop, vineri, 8 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. În mediul Scorpionilor, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. Vărsătorii nu se simt bine în societate, de parcă ar nimeri într-un mediu agitat, în care planează tensiunea şi ostilitatea. 

Balanță

Ar fi bine să mai amâni unele plăţi, pentru că nu deţii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rău ca banii de care dispui să fie în aşa fel drămuiţi, încât să acoperi cu ei mai multe plăţi deopotrivă. Nu încerca să dai toţi banii deodată, e bine şi în tranşe! Împarte-i cu grijă, aranjează-i pe căprării, pentru că vei reuşi să plăteşti mai multe facturi în rate, un pic aici, un pic dincolo, încât să nu te simţi chiar atât de împovărat de sume imense. 

Scorpion

În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe fază pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plată neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine.

Săgetător

Se ştie că eşti o fire optimistă care vede totul cu câţiva paşi înaintea semenilor săi. La fel faci şi astăzi, vorbeşti despre viitor cu mult patos, cu încredere absolută că va fi bine, şi depui toate eforturile ca planurile tale să evolueze în direcţia visată. Eşti convins că gândirea pozitivă naşte reuşite, ca atare te înarmezi cu toate armele cele bune pentru ca scopul tău să devină realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepţi cu braţele deschise orice noutate, şi această atitudine pozitivă va atrage succesul foarte curând!

Capricorn

Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.

Vărsător

Nu te simţi bine în societate, astăzi, de parcă ai nimeri într-un mediu agitat, în care planează tensiunea şi ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fără a avea, de fapt, vreo contribuţie la nervii descătuşaţi de ceilalţi, ca atare cel mai bine ar fi să nu te bagi, să eviţi locurile în care simţi că ceva nu e în regulă, altfel eşti prins la mijloc în războiul unor oameni care au ceva de împărţit, dar care nu are nicio legătură cu tine.

Pești

Ar fi bine să faci totul în secret, deocamdată, chiar dacă ai un mare plan în minte. Uneori discreţia este mai bună decât să faci tam-tam pe seama unei dorinţe la care vrei neapărat să ajungi. Pregăteşti terenul în taină, dincolo de ochii lumii, şi abia când vei fi sigur că totul evoluează pe teren sigur şi nimeni nu mai poate interveni negativ în planurile tale, vei putea face publice reuşitele tale. 

Citeste mai multe pe jurnalul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel