Horoscop, vineri, 7 septembrie, 2018

Horoscop. Fecioarele să fie atente la visele din timpul nopţii, pentru că atunci când visezi,  intră într-un univers în care descoperă o mulţime de lucruri importante. Berbecii au multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie doar să se împară între mai multe treburi banale în timp scurt.

Horoscop, 7 septembrie 2018, BERBEC

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţie sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Horoscop, 7 septembrie 2018, TAUR

Trebuie să te apleci asupra unor lucruri aparent mărunte, dar de care trebuia să te ocupi odată şi-odată. Nu le poţi amâna la nesfârşit, iar azi ai starea necesară pentru a te putea concentra eficient şi a şterge dintr-o lovitură mai multe puncte de pe ordinea de zi.

Dacă le consideri neimportante şi azi şi mâine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, îţi vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Dacă reuşeşti să scapi de câteva dintre ele acum, dintr-o dată vei spune că ai mai mult timp liber!

Horoscop, 7 septembrie 2018, GEMENI

Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Aşa e viaţa, trebuie să spui, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să-l sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine.

Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. E normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine.

Horoscop, 7 septembrie 2018, RAC

Trebuie să faci ceva să te eliberezi de anturajul nefast în care nimereşti azi, altfel îţi va strica toată ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, supărări, or tu nu ai deloc aceleaşi preocupări ca aceştia, de aceea e absolut necesar să te rupi de astfel de medii apăsătoare.

Poate au nevoie de ajutorul tău, aşa o fi, dar ce vină ai tu ca să preiei pe umerii tăi toate necazurile acestora? Ori te prefaci că nu îi auzi, ori participi cu ceva să depăşească şi ei momentul ca să te poţi relaxa după aceea.

Horoscop, 7 septembrie 2018, LEU

Chiar dacă acum ai impresia că vâsleşti numai împotriva curentului şi nu te mai înţelegi cu nimeni, educă-ţi răbdarea şi toleranţa faţă de ceilalţi. Cel nervos, de data aceasta, eşti tu şi spui nu la tot ce ţi se propune. Încearcă să priveşti dincolo de piedicile de acum, pentru că acolo se vede un orizont mult mai senin şi mai liniştit.

E ca şi cum ai fi pe o mare învolburată, nemaiştiind cum să lupţi cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent în minte că, dincolo de aceste valuri imense, vei găsi ţărmul liniştit şi cerul senin. Crede asta şi aşteaptă să se risipească norii de furtună, fără să te superi degeaba pe ei!

Horoscop, 7 septembrie 2018, FECIOARĂ

Fii atent la visele tale din timpul nopţii, pentru că atunci când visezi, tu intri într-un univers în care descoperi o mulţime de lucruri importante pentru tine. Din vis poţi primi inspiraţie, idei, soluţii, sfaturi, revelaţii, deci fă un efort, de dimineaţă, să te concentrezi un pic la simbolurile onirice.

Dacă nu reuşeşti să-ţi explorezi singur visele, acelaşi efect îl pot avea rugăciunile, momentele de visare cu ochii deschişi, meditaţia, muzica, deci ascultă sfaturile divine ce-ţi parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituală înaltă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24