Horoscop, vineri, 6 iulie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BALANȚĂ

Învaţă, nu te opri niciodată să întrebi, să citeşti şi să studiezi, pentru că tot ce afli, de acum şi până la adânci bătrâneţi, e şcoala vieţii! Azi ai ocazia de a întâlni o persoană a cărei maturitate şi înţelepciune o apreciezi la superlativ.

Îi asculţi sfaturile cu aviditate, convins că el e profesorul tău de încredere. Ai atâtea de aflat de la un astfel de om, încât ai vrea să fii un burete care să absoarbă tot ce spune.

Pur şi simplu, vezi în el un exemplu sau un mentor demn de urmat, şi simţi că tot ce afli de la el te face mai puternic. Nu ştii clar ce simţi pentru această persoană, dar e o iubire ciudată, o combinaţie de respect, admiraţie şi încântare că te poţi afla în preajma sa.

SCORPION

E o bucurie pentru tine că ai ocazia de a învăţa mereu ceva nou. Discuţia pe care o ai astăzi cu o persoană mai tânără decât tine îţi deschide noi direcţii de abordare a unei probleme.

E o altă viziune, pentru că, mai tânăr fiind, vede lucrurile mai modern, având alte informaţii la bază. Ascultă-l cu atenţie, preia din mers ce îţi transmite, dar nu te opri aici: după discuţia cu el, mergi acasă, umblă pe internet, caută tot ce e mai nou din domeniul respectiv, pentru că vei încheia ziua tobă de carte.

Dezvoltarea ta personală nu trebuie să se termine niciodată, deci nu te mulţumi cu cât ştii sau cu cât ai devenit. Poţi mai mult, deci studiază!

SĂGETĂTOR

Azi ajunge doar să arunci o privire pe geam, să vezi măcar un petic de cer senin şi ai să vezi că inspiraţia dă năvală în mintea ta. Ai nevoie de o legătură mai strânsă cu natura, indiferent de forma în care o descoperi tu.

Că e o plimbare de câteva minte afară, că doar deschizi câteva clipe fereastra pentru a lăsa aerul curat în încăpere, efectele se vor resimţi imediat, deci lasă aerul să te învăluie.

Poate eşti meteodependent şi dacă cerul e înnourat asta te influenţează şi pe tine, de aceea trebuie să descoperi în vremea de afară un motiv oricât de mic, care să-ţi ridice nivelul de energie şi buna dispoziţie.

CAPRICORN

Viaţa e ca o sinusoidă: acum eşti jos, acum eşti sus, într-o continuă evoluţie. Acum, pentru puţin timp, eşti jos, dar începi să urci! Chiar dacă nu-ţi ies întotdeauna lucrurile exact aşa cum ai dori, nu trebuie să le priveşti ca pe un capăt de ţară, ci doar ca pe încă o lecţie primită de la viaţă.

Da, poate acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nu ai ceea ce ai visat, dar mai bine accepţi situaţia cu maturitate, pentru că de aici începe o altă cale pentru tine.

Acceptă, recunoaşte unde ai greşit, analizează la rece ce a lipsit din tot acest demers ca el să ducă spre un succes deplin, discută şi cu alţii care au trecut prin situaţii similare şi apoi extrage concluzia cea mai adecvată pentru a trece mai departe cu tema făcută cu brio.

Nu e deloc un eşec, nu e deloc un final fără întoarcere, ci doar un episod din drumul tău lent către un viitor succes.

VĂRSĂTOR

Cere şi ţi se va da, ştii doar că aşa se spune, deci tu de ce încerci să le faci pe toate de unul singur? Ai toate şansele să ajungi acolo unde doreşti dacă înveţi să mai şi ceri ajutorul.

Sunt suficiente persoane în preajma ta dispuse să pună umărul la construcţia pe care tu o ridici, dar dacă tu nu vrei să le apelezi, atunci cum ai vrea să te bucuri de rolul pe care ei îl pot juca în viaţa ta? Visezi la un ţel foarte înalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci deţii toate resursele pentru a-l materializa, numai că... nu singur!

Caută oamenii potriviţi pentru ceea ce visezi să realizezi, cheamă-i în calea ta pentru a-şi juca rolul, şi vei vedea ce uşor ţi se împlinesc frumoasele vise.

PEȘTI

Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert şi abia aştepţi să ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poţi spune, mult mai sigur pe tine, că da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alături de care poţi clădi ceva de durată.

Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimulează să te implici pe deplin în această relaţie, pentru că vezi şi din partea sa aceeaşi energie vie, aceeaşi dorinţă de a merge mai departe.

Cât timp primeşti de la partener semnale entuziaste, e şi normal să doreşti mai mult, mai sus, mai minunat, deci păstraţi-vă amândoi acest tonus ridicat, pentru a clădi o poveste superbă. Flacăra iubirii se cere întreţinută permanent, deci turnaţi amândoi, din ambele părţi, mai mult gaz pe acest foc!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel