Horoscop, vineri, 5 octombrie, 2018

Horoscop. Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care Leii voi intra în contact au şi ei defectele lor. Taurii vor intra azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care au crezut cu tărie şi discuţiile pe care le port cu cei din jur le deschid o altă perspectivă asupra viitorului. 

Horoscop, 5 octombrie 2018, BERBEC

Renunţă pentru o zi la orice grijă şi la orice frică, şi comportă-te ca un copil liber, care nu ştie nici ce probleme există pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El doar de bucură de gustul dulce al bomboanelor şi de jucăriile sale cu o atitudine naiv de optimistă, dar care se va dovedi a fi potrivită şi în cazul tău.

Fii convins că şi în cele mai tensionate momente cineva are grijă de tine, te protejează, te susţine, fie că vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazează-te pe asta şi zâmbeşte larg! Ştiind că cineva te iubeşte orice ar fi, nu-i aşa că deja ai abandonat toate grijile?

Horoscop, 5 octombrie 2018, TAUR

Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le poţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectivă asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, ca atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus.

Nu sari să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătura opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

Horoscop, 5 octombrie 2018, GEMENI

Pune-ţi mai mult creativitatea la treabă, trecând la nivelul următor al marilor tale planuri care evoluează foarte bine. De fapt, eşti prins într-un angrenaj atât de pozitiv, încât treci din succes în succes, ca şi cum ai urca pre o scară ce va duce în final la împlinirea visurilor tale.

Mergi mai departe în acelaşi ritm, investeşte aceleaşi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru că tu singur îţi creezi lumea. Chiar dacă unii vor spune că visezi frumos şi tu construieşti de fapt o lume de basm, atât timp cât tu crezi în ea, va căpăta contur foarte repede.

Creezi cu gândul ceea ce vrei să obţii iar reuşita nu e departe!

Horoscop, 5 octombrie 2018, RAC

Nu lăsa nimic să-ţi strice buna dispoziţie cu care începi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefă-te că nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja şi priveşte doar lucrurile care îţi fac plăcere, cele care te înalţă, care îţi aduc zâmbetul pe buze.

Dacă începi să faci bilanţul multelor dezamăgiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lungă, dar dintre toate există un moment de top care le compensează pe toate: acela să fie motivul bucuriei tale!

Horoscop, 5 octombrie 2018, LEU

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au şi ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi.

Aşa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alţii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afara serviciului, foarte agresiv, persoana iubită pe care tu o învălui într-o aură divină poate fi un mare fricos...

Dar tu îi iubeşti şi îi accepţi pe toţi aşa cum sunt. Şi ei, la urma urmelor, te plac aşa cum eşti cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire faţă de ceilalţi e să-i tolerezi cu defectele şi imperfecţiunile lor.

Horoscop, 5 octombrie 2018, FECIOARĂ

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe etape pe care le consideri nesemnificative.

Nu poţi scăpa însă de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy