Horoscop, vineri, 5 aprilie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Nativii din Leu sunt capabili astăzi să rezolve un munte de probleme
Nativii din Leu sunt capabili astăzi să rezolve un munte de probleme

Horoscop. Gemenii trebuie să accepte consecințele propriilor fapte,  iar Racii se satură de o persoană gălăgioasă, care vorbește mult și fără sens, doar pentru a atrage atenția. 

Berbec

Berbecii ar putea trece prin momente dificile, atât la serviciu cât și în viața personală. Nu este deloc o zi potrivită pentru conversații decisive, așadar o soluție bună, chiar dacă nu tocmai onorabilă, este de a amâna răspunsurile tranșante. Explică-le clar celor din jur că nu au intrat zilele în sac, iar problemele pot fi rezolvate și mâine. Restul zilei va fi dedicat achiziției unui obiect la care nativii din zodia Berbec au visat multă vreme.

Taur

Deși Taurii nu cred în miracole, s-ar putea să asiste la evenimente care nu au nici cea mai mică explicație. Fapte extraordinare sau coincidențe care dau fiori, toate se petrec în preajma lor, de parcă destinul ar încerca să le transmită un mesaj. De altfel, nativii din zodia Taur caută de multă vreme răspunsuri cu privire la o dilemă în dragoste. Poate că aceste ciudățenii se petrec cu un scop.

Gemeni

Gemenii trebuie să accepte consecințele propriilor fapte. Aventurile în dragoste nu vin niciodată fără probleme dintre cele mai delicate și discuții prin tot târgul. Dacă cei din jur au aflat despre situația ta, încearcă să nu dai prea multă importanță. Contează doar cei direct afectați - persoana iubită și noua cucerire. În funcție de cum vei gestiona situațiq vei rămâne fie cu una, fie cu cealaltă, fie singur și cu reputația distrusă. Singura veste bună a acestei zile e legată de bani și va veni spre seară.

Rac

Racii se satură de o persoană gălăgioasă, care vorbește mult și fără sens, doar pentru a atrage atenția. Un adevărat coșmar pentru nativii din această zodie, obișnuiți să poate conversații doar cu cei apropiați, în care au încredere. Deși primul instinct este să taxezi un astfel de comportament, poate că a-l ignora este o soluție mai bună. Oricum nu se va schimba. Păstrează energia pentru persoanele care chiar contează, mai ales că spre seară se anunță o petrecere alături de cei dragi.

Leu

Nativii din Leu sunt capabili astăzi să rezolve un munte de probleme fără să obosească. Veți avea parte de o energie debordantă, care vă va ajuta să treceți peste orice obstacol. Dacă tot aveți această energie, beneficiați de ea nu doar în plan profesional, spune horoscopul. Sunt recomandate astăzi activitățile recreaționale, călătoriile. Iar dacă vreți, anulați toate planurile și pregătiți acasă o cină romantică-surpriză persoanei iubite. Va avea efect!

Fecioară

E o zi în care cei din Fecioară trebuie să se concentreze pentru a-și controla orice cuvânt. Poate avea o influență asupra viitorului vostru. O vorbă aruncată aiurea vă poate trage înapoi, iar un cuvânt bine calculat vă poate aduce mari beneficii! De asemenea, e bine să evitați subiecte delicate, care pot aduce controverse. Acasă, veți avea parte de confortul oferit de a fi înconjurat de cei dragi.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel