Horoscop, vineri, 31 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Leii să-și asculte intuiţia, de obicei nu dau greş
Leii să-și asculte intuiţia, de obicei nu dau greş

Horoscop. Berbecii resimt o stare de disconfort emoțional, în așteptarea unei discuții delicate în relația de cuplu, pe când Fecioarele este probabil să-și atingă scopul zilei.

Berbec

Berbecii resimt o stare de disconfort emoțional, în așteptarea unei discuții delicate în relația de cuplu. Dacă este posibil, încercă să amâni deciziile importante pentru o altă zi, atunci când vei fi mai echilibrat și rațional. Partenerul va înțelege. În fond, orice e mai bun decât o hotărâre luată la cald, sub impulsul emoțiilor. Nu te pune în ipostaza în care ai putea regreta.

Taur

Taurii s-ar putea intersecta cu o persoană importantă din trecut, poate chiar o fostă iubire. Dacă se întâmplă aceste lucru, iartă, dar nu uita. Motivul despărțirii este la fel de valabil ca atunci, chiar dacă timpul mai șterge durerea, iar lucrurile par a se fi schimbat. Ascultă-ți cu atenție intuiția și nu te lăsa pradă sentimentelor de nostalgie. Nu vei face decât să comiți, din nou, aceeași greșeală din trecut.

Gemeni

Gemenii sunt de un calm desăvârșit. Nici ei nu știu exact de unde izvorăște această stare de siguranță și mulțumire, însă sunt hotărâți să profite de ea. Primul pas, rezolvarea unor probleme mai vechi cu anumiți prieteni. Nici șefii nu sunt lăsați deoparte și nu sunt excluși pași curajoși, care ar putea duce la o creștere nesperată a veniturilor.

Rac

S-ar putea ca astăzi să te simţi puţin iritat din motive care îţi scapă. Încearcă să păstrezi această stare sub control, să realizezi că e din cauza alinierii astrelor şi să nu îţi descarci iritarea pe cei din jur. Cel mai indicat e să petreci mai mult timp în natură, alături de oameni care te liniştesc. Vestea bună e că pe seară e posibil să apară ceva câştiguri financiare.

Leu

Ascultă-ţi intuiţia astăzi, de obicei nu dă greş. La locul de muncă nu uita să respecţi regulile şi procedurile, e posibil ca un şef să supravegheze îndeaproape pe cineva care urmează să fie promovat. Asta înseamnă inclusiv faptul că e mai indicat să te abţii astăzi de la orice fel de glume "colorate". După-amiaza e perfectă pentru "prima întâlnire", aşa că rămâi în alertă şi nu refuza propunerile. E o șansă unică în dragoste!

Fecioară

Foarte probabil astăzi vei reuşi să îţi atingi scopul zilei. Dacă eşti singur, asta poate însemna inclusiv câştigarea afecţiunii unei persoane pe care încerci să o impresionezi de mai mult timp. E posibil să primeşti un cadou de la o persoană apropiată pe care ai ajutat-o de curând să îşi rezolve o problemă. Nu e cazul să începi o dietă drastică, nici să te apuci în exerciţii fizice care ar putea să te epuizeze.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel