Horoscop, vineri, 31 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Tauri, se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Leii să nu se bage în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu sunt pregătți să facă faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău.

Horoscop, 31 august 2018, BERBEC

Deşi pe moment ai fi tentat să spui că nu-ţi convine ceea ce ai obţinut dintr-un demers la care ţi-ai adus contribuţia, nu-ţi pierde nici speranţa, nici încrederea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai ai impresia că rătăceşti pe căi nepotrivite, dar după o vreme vor începe să se clarifice orizonturile şi vei descoperi şi partea bună a situaţiei de faţă.

Nu abandona ce ai pornit dacă deocamdată nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, când încă mai cauţi o cale. Important e că pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care îţi oferă ţie garanţia că la final te aşteaptă ceea ce visezi.

Horoscop, 31 august 2018, TAUR

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas.

Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

Horoscop, 31 august 2018, GEMENI

Mare atenţie la afacerile pe care le închei astăzi, deoarece există marele risc al unei gafe de proporţii care îţi poate lăsa portofelul gol! Cineva se bagă în treburile tale cu intenţii clar negative, ştiind să profite de bunăvoinţa ta, de încrederea ta sau poate chiar de naivitatea ta într-o afacere pe care nu o controlezi perfect.

Va simţi imediat punctul tău slab şi te poate manipula în interesul propriu, lăsându-te pe tine fără bani sau fără perspectivele la care ai sperat. Mare grijă pe ce dai banii, pentru că s-ar putea să fie o afacere proastă!

Horoscop, 31 august 2018, RAC

Nu ajunge doar să simţi cu intensitate, ci sunt momente când e nevoie să şi exprimi în cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emoţii frumoase, fie emoţii mai puţin plăcute. Comunicarea este esenţială în iubire, deci apropie-te de persoana iubită şi spune-i cu mai mult curaj ce gândeşti.

Poate sunt sentimente profunde care merită transpuse în cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai uşor dacă fiecare şi-ar exprima punctul de vedere cu încredere în faţa celuilalt. Stai de vorbă cu jumătatea ta, pentru că, prin discuţii sincere, veţi putea rezolva cu succes o mulţime de probleme de cuplu.

Horoscop, 31 august 2018, LEU

Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău.

Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Horoscop, 31 august 2018, FECIOARĂ

Sunt momente când toate eforturile depuse nu duc acolo unde ţi-ai propus, deci trebuie să mai accepţi şi micile înfrângeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din când în când, dar cu convingerea că ele sunt preţul ce se cere plătit pentru a putea trece mai departe.

Poate azi renunţi la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul că e cel mai bun lucru pe care îl poţi face în acest moment iar într-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci răbdare şi acceptă alternative, chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ele.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel