Horoscop, vineri, 30 noiembrie, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Peștii au acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Pentru Pești este bine să nu  accepte răutăţile, criticile sau comentariile maliţioase care mai vin de la ceilalţi. Nu le meritați, deci nu le primiți. 

BALANȚĂ

Nu primeşti întotdeauna de la viaţă chiar tot ce ţi-ai dori, nu în forma visată sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie să-ţi pierzi credinţa. Chiar şi aceste mici eşecuri au rolul lor, pentru că ele te ajută să-ţi educi răbdarea, să-ţi cultivi credinţa, pentru că, dacă le-ai primi pe toate pe tavă, ai avea o viaţă foarte banală.

Aşa lupţi permanent cu piedicile, descoperi cât de puternic şi ambiţios poţi fi, şi tocmai pentru că unele vise sunt mai greu de atins, cu atât mai mult te motivează lupta! Uneori primeşti altceva în schimb, semn că legea compensaţiei funcţionează, ca atare acceptă înlocuitorul, până una – alta!

SCORPION

Nu te lua după judecăţile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au făcut tu cândva şi numai de acela se leagă. Tu între timp ai evoluat, ai acumulat experienţă, dar ei tot la vechea ta eroare se raportează, uitând că omul cât trăieşte învaţă.

Nu te lua după cei nedrepţi care te acuză de cine ştie ce erori demult comise, dar pe care tu între timp le-ai reparat deja, ai învăţat din ele, te-ai perfecţionat şi ai urcat treaptă cu treaptă spre mai bine, deci felul în care te privesc ei nici nu mai este valabil.

E ca şi cum ei te privesc la nivelul din liceu, când tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai răbdare cu ei să afle cine eşti!

SĂGETĂTOR

Nu accepta răutăţile, criticile sau comentariile maliţioase care mai vin de la ceilalţi. Nu le meriţi, deci nu le primi! Închide orice poartă de comunicare dacă ai în faţa ta oameni pesimişti, negativişti, critici, pentru că tonul lor te poate grăbi şi pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes.

Fii sigur că atunci când toate merg bine în viaţa ta, se ivesc o mulţime de cârcotaşi invidioşi care încearcă să-ţi strice ţie bucuria, de aceea numai de tine depinde să-i dai afară din calea ta pe aceşti oameni. Îmbracă-te de lumină, iubire, energie pozitivă ca într-un scut protector, pentru că aşa ei nu te pot atinge!

CAPRICORN

Chiar dacă mai eşti nevoit să faci şi compromisuri care dor, ai totuşi convingerea că aşa e cel mai bine, ceva îţi spune că merită să mai treci cu vederea aspecte care nu-ţi convin, chiar dacă orgoliul tău suferă, dar într-o zi, toate aceste sacrificii îşi vor arăta latura benefică.

Nimic nu e întâmplător, ca atare spune azi da acolo unde mintea ta ar fi spus altădată cu încăpăţânare nu, convins că e spre binele rezultatelor spre care tinzi. Ai încredere în decizia luată, chiar dacă ceva din tine încă se codeşte!

VĂRSĂTOR

Eşti în faţa unui nou început şi îl învălui cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţă că dorinţele tale se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porneşti.

Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare înarmează-te cu tot ce poate fi mai bun în tine, promovează această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent înainte.

Practic, îţi modelezi singur viitorul şi calea către ţinta cea mai înaltă, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fără a privi înapoi nicio clipă cu resentimente. Îţi spui că totul va fi bine... şi aşa va fi!

PEȘTI

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îţi clarifică anumite nelămuriri, dar îţi oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final.

Dacă înainte nu ştiau ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe căi de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele ca să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar ai avut şi noroc, ceea ce te face să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluţii. Totul e să le cauţi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel