HOROSCOP, vineri, 30 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Berbec 

Ceva din interiorul tau iti spune sa nu duci mai departe un plan care a inceput sa scartaie. E semn ca trebuie sa faci unele modificari la ceea ce faceai, ca sensul in care mergi nu duce nicaieri sau se va impotmoli cand iti va fi lumea mai draga. Nu ceilalti sunt cei care iti ofera azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuitia ta, mult mai limpede si mai ascutita, dar si mult mai transanta. Ea iti zice: opreste-te, cei din jur iti spun sa mai incerci, sa vezi incotro te indrepti, dar de data aceasta vocea interioara e mai sonora si are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

Taur 

Nu poti face nici un pas mai departe daca te inconjori de oameni lenesi, tristi, pesimisti, negativisti, ca atare. Daca vrei ceva de succes, alege-ti cu exigenta tovarasii. Azi ai in jurul tau persoane care te trage mai mult inapoi, care asteapta doar sa li se dea si sa li se faca, care se arata neputinciosi si saraci in idei, ca atare de aici trebuie sa inceapa reusita ta: in a-ti gasi cei mai buni parteneri de munca. Vei simti imediat daca mediul in care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba esti tu plin de elan si de creativitate daca ceilalti spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fara ei!

Gemeni 

Iubirea nu trebuie sa fie pasiva, calma, in care doar sa astepti sa ti se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emotii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implica-te mai mult, si cel drag ofera multe dar totodata pretinde si de la tine sa oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurandu-te doar de darurile sale, nici egoist, asteptand sa fii doar tu onorat, rasfatat, luat in seama. Ceea ce iti place tie ii place si celuilalt, ca atare participa si tu cu aceleasi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer si schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primesti – daruiesti, dar si invers!

Rac 

Te-ai cam jucat cu rabdarea celor din jur si acum vezi consecintele atitudinii tale usuratice: oamenii nu mai au incredere in ce le spui. Fa un efort sa le recapeti increderea, aratandu-le ca a fost doar amuzament din partea ta si nicidecum vreo intentie negativa. Ironia, glumele, spiritul jucaus nu e gustat de toata lumea, deci foloseste-le cu grija. Daca dai peste niste oameni care simt orice gluma drept atac la persoana, fii sigur ca reactia lor va fi complet nepotrivita mesajului pe care vrei tu sa-l transmiti. Adapteaza-ti vocabularul, tonul, modul de a vorbi si de a glumi in functie de starea psihica a celui din fata ta, ca sa nu jignesti pe cineva aflat in toane proaste care crede ca ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!

Leu

Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!

Fecioară

La mintea logica si organizata cu care esti inzestrat, azi se mai adauga un mare atu: o creativitate bogata! Daca le vei corobora intr-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru ca mintea si imaginatia pot scoate la iveala adevarate capodopere. Evident, nu trebuie sa fie planuri marete si megalomanice, ci chiar si cele mai banale aspecte ale vietii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a gasi solutii creative si inteligente deopotriva. Daca dai examene, lucrari, scrii sau vorbesti in fata publicului, te bazezi atat de cunostintele tale bogate dar si pe un talent grozav de a pune in pagina sau in scena informatia.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel