Horoscop, vineri, 29 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Astăzi, Săgetătorii sunt surprinşi şi se vor bucura de un eveniment mult așteptat. Capricornii încearcă, astăzi, lucruri diferite. 

Balanţă

Vineri poate aduce multe Balanței o adevărată încântare. Cel mai probabil, motivele fericirii tale astăzi vor fi concentrate în viața ta personală. S-ar putea să vă împăcați cu cineva cu care ați întrerupt legăturile. Fosta dvs. relație s-ar putea întoarce, iar un coleg vă va sprijini în sfârșit ideile. În ceea ce privește finanțele, ar trebui să procedați cu prudență. Nu trebuie să vă angajați astăzi în schimburi de anumite obiecte.

Scorpion

Scorpionii pe 29 martie sunt susceptibili de a avea probleme în comunicare. Poate exista un dezacord cu soțul / soția sau cu colegul. Dacă succesul colectiv este esențial, nu vă fie teamă să vă acordați respectul față de echipa dvs. Sentimentele pot fi un alt motiv de îngrijorare. Nu experimentați cu preparate medicale necunoscute și nu vă supuneți corpul vostru la teste. Atenția este binevenită în procesul de a face noi cunoștințe, pentru că toată lumea pare în regulă la început.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt surprinşi şi se vor bucura de un eveniment mult așteptat. Este posibil ca asta să însemne un nou loc de muncă sau depăşirea problemelor financiare. Nu te grăbi să trâmbiţezi şi să te lauzi cu aceste reuşite. Fii reţinut, chiar şi în prezenţa oamenilor în care ai încredere. Recomandarea astrelor pentru nativii acestor zodii este să se relaxeze cel puţin două ore în tăcere.

Capricorn

Capricornii încearcă, astăzi, lucruri diferite. Există toate şansele ca planurile tale să fie duse la bun sfârşit şi să te bucuri de rezultate. Nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru bani sau mersul afacerii. Totul merge ca pe roate. Timpul liber trebuie să fie dedicat membrilor apropiați ai familiei. Seara va fi una romantică, alături de persoana iubită.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și realiza obiectivele. Există riscul ca, simțind presiunea, normele tale morale tale să fie încălcate. Dacă ai comis abateri, încearcă să corectezi situaţia cât mai curând posibil. Apreciază sentimentele celor dragi pentru tine. Dacă unul dintre ei îţi va cere acordul pentru a-şi îndeplini anumite capricii, răspunde afirmativ.

Pești

Astăzi, Peştii nu trebuie să înoate contra curentului. Ar face bine să nu contrazică opinia generală pentru că, sugur, este o bătălie pierdută din start. Cea mai bună opțiune este să nu-ţi expui, deocamdată, planurile sau să părăseşti echipa dacă simţi că poţi face mai bine independent. În ceea ce privește viaţa sentimentală, va fi armonie și liniște.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel