Horoscop, vineri, 28 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Scorpioni este  o plăcere să se afle în compania prietenilor, pentru că ei îți sunt alături cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stau lor în putinţă. Vărsătorii au forţa de a spune stop, pregătit să pornească într-o altă direcţie.

Horoscop, 28 septembrie 2018, BALANȚĂ

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieţii. Trebuie să alungi cumva stările depresive care-ţi mai dau târcoale şi să laşi inima să se umple de bucurie, de speranţe noi, de vise frumoase. Chiar dacă nu toate merg perfect în viaţa ta, există ceva care ţi-ar putea distrage atenţia de la grijile cotidiene, totul e să vrei şi tu să te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive. Oricât de mic ar fi motivul tău de bucurie, trebuie să te agăţi de el cu toată fiinţa.

Horoscop, 28 septembrie 2018, SCORPION

E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de tine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela. Există cel puţin o persoană care deţine soluţia la problema care te frământă, dar aşteaptă doar să-l soliciţi. Nu va interveni fără acceptul tău, deci e bine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut într-o anumită situaţie pe care el o consideră floare la ureche.

Horoscop, 28 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

A sosit momentul unei decizii prin care arăţi că eşti dispus să schimbi macazul de acum înainte. Spui stop, până aici, îţi iei adio de la o stare de lucruri care nu mai poate continua, considerând că o astfel de soluţie este cea mai bună. A duce mai departe ceva ce nu mai are nici un rost, ce nu mai are nimic de oferit, ar însemna doar un consum inutil de energie şi timp, or nu mai merită. Fii pregătit să pui punct final şi apoi să porneşti spre cu totul altceva. Ca la orice punct de turnură, mai ales de asemenea calibru, e şi normal să fii debusolat şi să nu ştii ce te aşteaptă, dar eşti decis să faci acest pas acum.

Horoscop, 28 septembrie 2018, CAPRICORN

Unii nu-şi dau seama că eşti într-o pasă cam vulnerabilă şi-ţi vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra ta. Te deranjează, desigur, felul în care ţi se adresează, pentru să unii te judecă, te critică, te atacă pe nedrept. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, ci să aştepţi ca furtuna emoţională să se mai liniştească, pentru că, după ce treci de şocul iniţial, s-ar putea să vezi şi tu lucrurile din aceeaşi perspectivă. Acum, când eşti afectat de ce auzi, e greu de crezut că le vei da dreptate, şi suferi în sinea ta.

Horoscop, 28 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt! Eşti persoana cea mai în măsură să reconstruiască un plan de la zero, atunci când simte că s-a blocat, şi asta eşti pregătit să faci chiar astăzi. Noul te entuziasmează, ca de obicei.

Horoscop, 28 septembrie 2018, PEȘTI

Se ştie că intuiţia ta e puternică, iar azi vei arăta, încă o dată, că nimeni nu te poate păcăli aşa de uşor. Miroşi minciuna de la o poştă şi iei măsuri imediat, ca nu cumva să te tragă pe sfoară vreun profitor. Deşi recunoşti că ai mai păţit-o de multe ori înainte, de data aceasta nu te mai păcăleşte nimeni, pentru că ai de partea ta cele mai ascuţite simţuri care îţi vor atrage imediat atenţia asupra adevăratelor caractere ale celor din jur şi care vor să ţi se bage pe sub piele. Nu le merge, îi vei ţine la distanţă şi nu vei lăsa pe nimeni să te ducă azi cu zăhărelul!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel