Horoscop, vineri, 28 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team / 28 dec 2018, 09:19 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Leii au muncit enorm ca să ajungă ce sunt acum şi ar trebui să fii mulţumiți de rezultate, iar Fecioarele au  în mâna lor cel mai eficient instrument de a-și croi singur viitorul. 

Horoscop, 28 decembrie 2018, BERBEC

Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că încă nu ai descoperit toate căile de a ajunge acolo unde doreşti. Stai puţin şi cântăreşte cât de multe opţiuni ai la dispoziţie şi ai să fii uimit de bogăţia de soluţii.

Aşteaptă, culege noi şi noi informaţii, ascultă ce-ţi împărtăşesc şi alţii, pentru că tot ce vine acum înspre tine va crea o paletă foarte largă şi foarte variată de alternative pe care le vei putea folosi în avantajul propriu.

Nimeni nu-ţi cere să iei decizia pe loc, deci adună în continuare cât mai multe idei şi soluţii, ca să ai de unde alege, la final!

Horoscop, 28 decembrie 2018, TAUR

Apare o schimbare de direcţie complet neaşteptată în planurile tale şi, deşi pe moment te cam derutează, după ce îţi vei recăpăta orientarea în spaţiu, vei descoperi cât de bine sună acest sens nou.

E un noroc chior, profită de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici această ocazie rarisimă.

Succesul depinde enorm de câteva aspecte ce ţin absolut de şansă: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neaşteptat.

Horoscop, 28 decembrie 2018, GEMENI

Nimeni nu te întrece când vine vorba de discursuri, pentru că ai o minte foarte organizată, informaţii solide pe care te bazezi şi un real talent oratoric.

Dacă ai ocazia de a vorbi în faţa unui grup mai larg de persoane, fie că e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia strânsă în jurul tău.

Tot ce transpui acum în cuvinte este plin de învăţăminte, de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei şi inspiraţie creatoare, dacă ai ceva de spus, spune-o sus şi tare, nu sta în banca ta, pentru că eşti un as în conversaţie şi orice comunicare orală.

Practic, o afirmaţie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid în fapte deci poţi să verbalizezi una din marile tale dorinţe, ca să prindă contur mai repede.

Horoscop, 28 decembrie 2018, RAC

Prea te gândeşti doar la planurile care nu ţi-au ieşit iar această atitudine negativistă şi pesimistă nu e deloc benefică pentru a te concentra la ce ai de făcut.

Au fost şi foarte multe aspecte excelente, şi multe recompense obţinute, şi enorme satisfacţii pe parcurs, dar eşti obsedat de un eşec major la care, faci ce faci, şi revii mereu cu gândul.

Ar fi bine să laşi acel moment undeva în trecut, bine îngropat printre amintiri care nu mai au nici un rol în prezent, şi să scoţi la lumină lista lungă de succese şi realizări cu care te poţi mândri. Acestea contează acum, nu greşelile sau eşecurile personale!

Horoscop, 28 decembrie 2018, LEU

Ai muncit enorm ca să ajungi cel care eşti acum şi ar trebui să fii mulţumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns într-un punct în care deja se vede tot ce ai realizat şi ai construit, pentru că nivelul atins te satisface şi îţi dă motive să fii mândru de tine.

Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o luptă grea şi de durată atât de tine însuţi, cât şi cu lumea din jur, dar iată că ai ajuns la bilanţ şi ai cu ce te lăuda!

Munca ta e recompensată pe merit, eşti apreciat sincer pentru cel care eşti acum, deci ai motive să te iubeşti şi tu pe tine însuţi mai mult!

Horoscop, 28 decembrie 2018, FECIOARĂ

Ai chiar în mâna ta cel mai eficient instrument de a-ţi croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel puţin acum, te poţi bucura în cantităţi considerabile.

Cât timp reuşeşti să te menţii pe aceeaşi pantă ascendentă, crezând cu tărie în reuşita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan şi vei ajunge acolo unde îţi doreşti fără nicio piedică.

Gândirea pozitivă naşte o atitudine pozitivă în faţa oricărei provocări, astfel încât să treci la etapa următoare mult mai simplu. Spune-ţi că orice se poate cât timp vrei acel lucru, şi va deveni mai uşor decât crezi!

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

8 mar 2021, 07:27 in Știri
Horoscop, luni, 8 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy