Horoscop, vineri, 25 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii au un profund sentiment de siguranţă în mediul în care se află. Nimic nu e veşnic, deci Vărsătorii să se aștepte  ca un proiect cu care s-au obişnuit de mai multă vreme să se termine curând.

Balanță – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune.

Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

Scorpion – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune.

Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia. Cu cât foloseşti mai multe cuvinte frumoase, cu cât eşti mai amabil şi mai afectuos, cu atât răspunsurile venite de la cei cărora te adresezi sunt mai luminoase.

Săgetător – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliza imediat.

Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua, buna dispoziţia şi echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar dacă ştii că ei au nevoie de cineva să-i asculte şi să-i susţină, azi meriţi să re ocupi mai mult de liniştea ta, fără influenţe din afară.

Capricorn – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul.

Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău. Ia o pauză!

Vărsător – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te ca un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate.

Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansa unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Pești – Horoscop 25 ianuarie, 2019

Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta.

Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel