Horoscop, vineri, 24 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Dacă Scorpionii vor pleca la drum, ar putea fi o călătorie  benefică, deoarece descoperă pe parcurs multe soluţii, idei şi direcţii noi pentru ceea ce îi preocupă acum. Vărsătorii au nevoie de cineva care să le stea alături, care să nu-i judece şi să le arate o imensă înţelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult.

Horoscop, 24 august 2018, BALANȚĂ

Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns menit să alunge o stare de nesiguranţă şi stres din viaţa ta. Indiferent cum sună concluzia mult aşteptată, o primeşti ca pe o eliberare, pentru că, cel puţin de acum înainte, vei şti mai clar pe ce poziţie te afli şi încotro mergi. Nu ai putea continua ceva fără o direcţie mai precisă, ca atare primeşti vestea de azi exact ca pe soluţionarea de care aveai nevoie pentru a te detaşa de toate, pentru a închide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct şi de la capăt, mult mai liniştit!

Horoscop, 24 august 2018, SCORPION

Fii pe fază la veştile care vin astăzi de departe, pentru că de acolo ar putea apărea cele mai folositoare sfaturi. Concentrează-ţi atenţia asupra prietenilor din alte localităţi, asupra ştirilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu ţări străine sau culturi diferite, cu altfel de oameni decât cei cu care eşti obişnuit, pentru că afli o mulţime de lucruri importante de la lumea largă. Dacă pleci la drum, ar putea fi o călătorie foarte benefică, deoarece descoperi pe parcurs multe soluţii, idei şi direcţii noi pentru ceea ce te preocupă acum. Ia legătura cu oamenii şi fii atent la ce au ei de transmis.

Horoscop, 24 august 2018, SĂGETĂTOR

Din discuţii se nasc cele mai bune soluţii, de aceea merită să vorbeşti despre problemele care te preocupă cu cât mai multe persoane, pentru că ideile diverse stau la baza unei victorii de toată frumuseţea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu căuta compania celor care îţi seamănă, ci a celor cât mai diferiţi de tine. Şi tu le poţi oferi lor idei interesante, şi ei îţi pot deschide ochii spre cu totul altă viziune decât credeai că există, ca atare nu evita mediile cât mai pestriţe şi mai aglomerate.

Horoscop, 24 august 2018, CAPRICORN

Iubirea poate fi un joc şi la fel te comporţi şi tu, astăzi, faţă de cel cu care dezvolţi o relaţie. Nu priveşti întâlnirile cu el ca şi cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te laşi dus de val, de emoţii, de senzaţii, fără să te gândeşti neapărat la viitor. Consideri că sunt momente când e mai bine să te laşi purtat de destin încotro vrea el, fără să urmăreşti ceva anume. Şi celălalt se bucură de senzaţii plăcute şi frumoase, deci de ce să nu vă jucaţi un pic? Va veni şi ziua asumării responsabilităţilor, dar nu acum!

Horoscop, 24 august 2018, VĂRSĂTOR

Ai nevoie de cineva care să-ţi stea alături, care să nu te judece şi să-ţi arate o imensă înţelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care va şti să te asculte cu răbdare şi să-ţi ofere cel mai eficient sfat. Îţi povesteşte, practic, din experienţa sa de viaţă deoarece a trecut şi el prin momente similare, şi astfel îţi arată că totul trece în cele din urmă, semn că nu are rost să suferi şi nici să te agiţi, pentru că toate au o rezolvare mai devreme sau mai târziu.

Horoscop, 24 august 2018, PEȘTI

Nu pune la suflet veştile nu tocmai pozitive care ajung astăzi la urechile tale ci tratează-le cu un soi de inocenţă, ca şi cum nu ai înţelege ce se petrece. Nu are rost să te chinuieşti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales că nu sunt chestiuni care te vizează direct, ci aparţin altor persoane. Ei simt nevoia să te atragă şi pe tine în necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poţi face tu pentru ei e să le abaţi gândul de la ceea ce-i frământă, să le spui o glumă, să le aduci zâmbetul pe buze, atât cât poţi, dar nu prelua pe umerii tăi greutăţile lor. Încearcă să-ţi păstrezi buna dispoziţie on ciuda anturajului apăsător. Tu găseşti ceva optimist chiar şi în cel mai sumbru moment!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel