HOROSCOP, vineri, 23 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca aveti un scop comun si va uniti cu totii fortele in acelasi sens.

Va stimulati unii pe altii, pe apreciati reciproc ideile si contributia, si cand toti vasliti in acelasi ritm si cu aceeasi implicare, si rezultatele vor fi pe masura. Esti in fata unui nou inceput care va va satisface pe toti, deopotriva, dar esti constient ca fara o contributie colectiva si echitabila, nu puteti ajunge acolo unde v-ati propus.

Dialogati, comunicati, conlucrati, pentru ca ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de pareri. Te simti bine in acest mediu, pentru ca ganditi la fel.

Scorpion

E o placere sa pierzi vremea alaturi de cei dragi pe langa casa, pentru ca tot deliciul zilei e asigurat de lucruri marunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de linistea casei tale in familie si descoperi ceva amuzant si frumos in orice maruntis.

Chiar daca evenimentele nu sunt exceptionale, vei sti sa te bucuri si pentru un detaliu minor, pentru ca azi conteaza mai mult sa fii impreuna cu cei care tin la tine. Chiar si cele mai neinsemnate aspecte, cat timp sunt impartasite cu ceilalti, par perfecte pentru aceasta zi.

Săgetător

Esti constient de unicitatea ta si parca torni si mai mult gaz pe foc, pentru ca iti place sa sochezi. Unii spun despre tine ca esti un rebel, ca nu te supui niciunei reguli, altii spun ca esti excentric si faci risipa de calitati.

Tu fii asa cum esti, nu incerca sa te supui altora, nici sa fii cum iti cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tau: originalitatea. Tu nu ai nevoie sa ti se spuna cum esti, pentru ca iti cunosti foarte bine valoarea si ai incredere in ea.

Sunt multe momente cand imaginatia te pune cel mai bine in lumina, deci te folosesti de excentricitatea ta cu succes.

Capricorn

Te gandesti mult la un job nou, dar, totodata, iti dai seama ca mai sunt unele lucruri de rezolvat pana cand ai putea realiza acest vis.

Mai ai de invatat ceva, mai ai de acumulat experienta, dar, parca cel mai mult, mai ai de lucrat la capitolul incredere in destin, deoarece de multe ori te indoiesti ca lucrurile cele mai bune vin catre tine.

Orice lucru fericit poate fi al tau daca il vrei cu adevarat si il chemi cu inima deschisa, deci foloseste timpul ramas pana la deciziile pentru a cere, pentru a te ruga, pentru a crea mental tinta finala a viselor tale.

Ele sunt posibile, ca atare deschide-te mai mult catre divinitate, pentru a lasa cerul sa-ti verse in cale tot ceea ce doresti.

Vărsător

Nu te astepta la planurile pe care ti le faci acum cu minutiozitate sa duca repede, din prima, la roadele visate, dar sunt si ele experimente pe drumul tau catre implinirea unui vis.

Incerci o data, incerci de doua ori, si asa mai departe pana-ti iese, deoarece din fiecare noua incercare mai ai ceva de invatat.

Cumulate, toate aceste experiente vor construi ceea ce visezi, dar trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa te opresti dupa un eventual esec. Practica mai departe, cu rabdare, cu ambitie, cu convingerea ca esti pe drumul cel bun si nu uita: toate lucrurile bune s-au nascut dupa zeci de incercari nereusite.

Pești

Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta.

Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel