Horoscop, vineri, 23 august 2019

Crișan Andreescu , Daniela Simulescu |
Data publicării:
Capricornii citesc, scriu, învață, meditează sau călătoresc
Capricornii citesc, scriu, învață, meditează sau călătoresc

Horoscop. Astăzi, Soarele pășește în semnul Fecioarei, și ne va face pe toti mai analitici și puși pe făcut ordine în viața noastră, și la propriu și la figurat.

Berbec

Ar fi bine să verifici tu ce nu funcționează la locul de muncă sau în stilul tău de a lucra, pentru a nu fi luat prin surprindere de unele încurcături provocate în mare parte din cauza neatenției tale sau a indiferenței întregii echipe.

Taur

Poate te gândești să investești și în imaginea ta, mai ales din punct de vedere vestimentar. Este nevoie de ceva nou, diferit, care să te scoată în evidență, atât din punct de vedere profesional, cât și din cel personal.

Gemeni

Ții cu tot dinadinsul ca familia să îți respecte dorințele și nu te lași până nu obții ce vrei. Atenție totuși că s-ar putea să nu iei în calcul o serie de detalii destul de importante. Și din cauza asta, ce consideri tu câștig s-ar putea să fie o pierdere.

Rac

Toata ziua este cuprinsă de o forfotă în zona banilor. Încearcă să nu te zgârcești, dar nici să cheltuiești peste măsură. Și pentru asta vei avea nevoie de o situație obictivă a bugetului tău pentru perioada următoare.

Leu

Dacă ești genul ambițios, astăzi este recomandabil să începi să faci investiții în ceea ce îți dorești. Dacă ești genul care are nevoie de mult răsfăț, să știi că trebuie să înveți să ceri ceea ce ai nevoie, nu să aștepți pur și simplu.

Fecioară

Planurile tale se vor lovi de mai multe obstacole, și de aici întârzieri care te vor frustra. Nu te gândi doar la jumătatea goală a paharului, ci fă tot posibilul să nu te autosabotezi. Poate că ar fi cazul să asculți și de cei din jurul tău.

Balanță

Devii conștient că nu ai cum să ai succes pe toate planurile, iar asta te va face melancolic și trist. Nu este sfârșitul lumii, deci adună-te și nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Nu te abate de la orele de somn.

Scorpion

Să știi că nu toată lumea îți vrea răul, deci nu exagera cu paranoia atunci când ai de încheiat un parteneriat sau atunci când cunoști o persoană nouă. Astăzi este o zi favorabilă să pui prima cărămidă la construcția unui plan mult dorit.

Săgetător

Astăzi ești susținut de astre să te implici în cât mai multe proiecte la locul de muncă. Pentru unele vei fi apreciat, pentru unele nu. Dar asta nu înseamnă că la final nu vei ieși câștigător. Nu te încrede ușor în toată lumea.

Capricorn

Citește, scrie, învață, meditează sau călătorește. Nu ceva exagerat, ci poți începe cu ceva mic.Nu trebuie să renunți dacă nu faci din prima ceva măreț. Orive înveți azi va fi de mare ajutor pentru evoluția ta.

Vărsător

Toate planurile tale legate de bani se duc pe apa sâmbetei. De aceea ai face bine să nu mai faci planuri și să nu mai ai așteptări. Începe să faci economii, nu poți ști niciodată ce se poate întâmpla, nu ai control absolut.

Pești

Cei singuri pot fi mai curajoși în a căuta posibili parteneri. Îndrăzniți să spuneți mai multe despre voi celorlalți. Cei care sunt într-o relație vor avea discuții despre împărțirea sarcinilor zilnice. Unul dintre voi face mai mult și altul mai deloc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel