Horoscop, vineri, 22 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Peştii decid astăzi dacă se rup de vicii, pe când Capricornii sunt captivaţi de lumea necunoscutului. 

Balanţă

Nativii din Balanţă sunt sfătuiţi, astăzi, să încerce să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Este foarte important să vă păstraţi optimismul chiar şi în cele mai dificile situaţii. Există riscul să vă stricaţi dispoziţia dacă veţi da curs problemelor din viaţa voastră şi, mai ales, a celor din jurul vostru. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte şi veţi descoperi că viaţa voastră este de fapt grozavă!

Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o zi minunată. O dispoziţie pozitivă şi un dram de noroc vă va aduce un succes uriaş. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim despre starea emoţională, astăzi este momentul perfect pentru a profita de pe urma eforturilor depuse în ultima perioadă. Astrele anunţă că pentru voi există o mare şansă să începeţi o poveste frumoasă de dragoste cu o persoană pe care o veţi întâlni întâmplător. Credeţi în dragoste la prima vedere?

Săgetător

Nativii din Săgetător vor simţi, astăzi, nevoie de o schimbare. Obiectivul vostru va fi îndeplinit dacă veţi continua să fiţi perseverenţi. Veţi simţi o turnură semnificativă în ceea ce priveşte locul de muncă sau în dragoste. Este foarte important să vă concentraţi energia pe proiectele pe termen scurt. Doar aşa veţi reuşi să obţineţi ceea ce vă doriţi. În acelaşi timp, astăzi veţi reuşi să vă schimbaţi garderoba, maşina sau alte obiecte de care aveţi mare nevoie.

Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt captivaţi de lumea necunoscutului. Dacă nu ai cunoştinţe despre tot ce înseamnă misticism, nu te grăbi să tragi concluzii bazate pe evenimente care se petrec în jurul tău, accidente ciudate sau suspiciuni exagerate. În schimb, ar trebui să acorzi mai multă atenţie relațiilor cu prietenii. Nu ignora ce spun, ascultă cu atenţie ce au de spus. Ar fi bine dacă ai organiza o petrecere acasă, unde să-i inviţi pe toţi cei dragi ţie.

Vărsător

Vărsătorii nu au mari motive de îngrijorare. Singurul lucru care poate destabiliza într-un anume moment al zilei este un sentiment de incertitudine și nemulțumire legat de propriul aspect. Crezi despre tine că ai un anume defect, iar asta îţi provoacă o stare de agitaţie. De asemenea, ai putea fi deranjat de cineva care îţi aduce tot felul de critici. Uită de ele, stai mai mult lângă cei dragi şi dedică mai mult timp activităţilor care îţi provoacă plăcere.

Pești

Peştii decid dacă se rup de vicii. Ai putea să te implici în chestiuni care să te responsabilizeze mai mult. Evită persoanele care au multe slăbiciuni și defecte. După-amiaza cresc șansele de a te întâlni cu o persoană interesantă. De asemenea, reuşeşti o tranzacţie care îţi va îngroşa portofelul. Nu te grăbi să dai iama prin magazine, ai face bine să fii mai reţinut.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel