Horoscop, vineri, 22 februarie, 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Racii au  mare noroc de prezenta unui prieten in preajma lor, care vine exact cu solutia de care au nevoie. Gemenii să nu dea  vina pe cei dragi pentru nereusitele lor, pentru ca ei au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a îi  sprijini.

BERBEC

Azi ai ocazia sa privesti acelasi punct din doua unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine o situatie. Practic, asculti cu luare aminte opinia celui din fata ta, chiar daca e tot diferita de a ta, si ii dai si lui dreptate, fara a renunta la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant si corect in balanta, nu respinge niciuna din variante, pentru ca ambele vor conta la un moment dat. 

TAUR

Chiar daca ai si tu orgoliile tale si nu-ti place sa fii tratat ca si cum ai fi fragil, sunt momente in care trebuie sa accepti ca ai si tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine sa vezi ca lumea iti poarta de grija, te priveste cu mila, te alina cu vorbe dulci, dar om esti si tu, nu esti de piatra! Topeste-ti inima in fata lor, accepta-le gesturile de afectiune, care sunt foarte sincere, lasa garda jos! Ce-ar fi sa le arati ca esti si tu sensibil? Chiar daca esti mai rational din fire, sunt momente in care trebuie sa dai platosa de auto-protectie jos si sa-ti arati sufletul.

GEMENI

Nu da vina pe cei dragi pentru nereusitele tale, pentru ca ei au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a te sprijini, dar nu ai tinut cont de sfaturile lor. Tu esti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i impovara pe ei cu esecurile tale. Da, poti asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui sa te abordeze cu replici de genul ti-am spus eu, pentru ca e prea tarziu sa-ti mai faca reprosuri. Stai de vorba cu ei in cel mai rational si lucid mod, pentru ca ai putea vedea prin ochii lor o alta viziune asupra problemei in care te afli, poate nu e prea tarziu sa-i asculti!

RAC

Ai mare noroc de prezenta unui prieten in preajma ta care vine exact cu solutia de care ai tu nevoie. Asculta ce are de spus, urmeaza-i sfaturile si cere-i ajutorul, pentru ca cele mai bune lucruri care se ivesc azi in calea ta au la baza o comunicare sincera si deschisa si capacitatea de a asculta ce are celalalt de spus. Nu detii tu singur cheia problemei astazi, de aceea trebuie sa stai cu urechile palnie la informatiile transmise de prietenii sau colegii tai, pentru ca ei stiu mai bine ce trebuie facut in situatia de fata.

LEU

A venit vremea sa treci la fapte, deci sa depasesti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunarii de informatii, a studiului aprofundat, pentru ca acum detii toate mijloacele concrete de a-ti pune ideile in aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru ca stii exact pe ce te bazezi, ai informatiile cele mai eficiente si poate te bazezi si pe unele experiente mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru ca sunt hopuri banale intr-un proiect maret care evolueaza excelent.

FECIOARA

Casa e locul cel mai frumos din lume si tot ce-ti doresti e sa te intorci acasa dupa o zi de munca si sa te bucuri de atmosfera relaxanta, senina, pozitiva de aici. Copiii sunt si ei prin preajma si fac atmosfera si mai placuta, iar prezenta persoanei iubite e un dar divin, pur si simplu! Privesti la tot ce inseamna cercul tau intim, domiciliul, locuinta, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viata ta si iti dai seama ca esti extrem de atasat de casa ta, cu tot ce inseamna ea. 

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel