Horoscop, vineri, 21 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Racii vor aprecia  prezenţa celui drag în viaţa lor, pentru că, de când îl cunoa„te, toate sunt mult mai frumoase. Berbecii, astăzi, trăiesc din amintiri frumoase, pentru că au trecut mai demult printr-un moment superb din care încă își extrag energia de acum.

Horoscop, 21 septembrie 2018, BERBEC

Trăieşti din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îţi extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis împlinit, dar nu poţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară şi ia după tine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanenţă la reuşita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

Horoscop, 21 septembrie 2018, TAUR

Visezi frumos, de parcă te-ai îndrăgostit de cineva şi deja speri o relaţie de viitor împreună. E posibil ca visul să ţi se împlinească, deoarece te afli într-o zonă norocoasă din punct de vedere sentimental. Dacă îţi place de cineva anume, dacă ţi se face curte şi nu ştii dacă să-i accepţi avansurile sau nu, azi inima îţi va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeşte şi lasă-te iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtăşită şi împlinită!

Horoscop, 21 septembrie 2018, GEMENI

Eşti gata să porneşti pe un drum înşelător, ca atare deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce auzi. Cel care vrea să te convingă să-l urmezi sau să alegi singur această direcţie, are interese ascunse şi nu îţi spune tot adevărul despre ceea ce te-ar putea aştepta la final. Informează-te înainte de a da startul acestui nou sens, ca să nu rătăceşti fără rost pe căi lăturalnice. Dacă e vorba de o călătorie, mai bine te interesezi spre ce te îndrepţi şi dacă cei cu care trebuie să te întâlneşti la destinaţie sunt de găsit.

Horoscop, 21 septembrie 2018, RAC

Apreciezi mult prezenţa celui drag în viaţa ta, pentru că, de când îl cunoşti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fără margini şi sentimente profunde, pentru că datorită lui ai cunoscut iubirea adevărată. Azi totul pare mai frumos în cuplu, schimbul de emoţii este la cote maxime, şi, dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi în preajmă o persoanp care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te răsfaţă cu daruri şi gesturi de iubire, deci... cum să nu-l iubeşti?

Horoscop, 21 septembrie 2018, LEU

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

Horoscop, 21 septembrie 2018, FECIOARĂ

Când eşti stimulat şi motivat cum se cuvine, îţi merge mintea brici. Acelaşi sentiment îl ai şi azi: ai cu cine discuta, vă completaţi unul pe altul, vă încurajaţi să vă expuneţi fiecare părerile cu încredere, pentru că celălalt nu numai că aude ce ai de zis, dar şi respectă şi pune în aplicare! În asemenea companie, toate ar trebui să meargă bine, pentru că formaţi o echipă imbatabilă, în care mintea şi inima se unesc perfect în aceeaşi direcţie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de lângă tine care te completează de parcă ţi-ar fi frate.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel