Horoscop, vineri, 2 noiembrie, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Tauri ar fi bine să stea un pic pe loc şi să nu se  mai gândească la etapele următoare ale unui plan pe care îl dezvoltă. Se pare că a venit şi vremea Leilor, dar nu trebuie să se  avântate în cheltuieli masive fără o analiză serioasă a resurselor  actuale şi viitoare.

Horoscop, 2 noiembrie 2018, BERBEC

Dacă nu ai cu cine colabora astăzi, nu intra în panică. Numai trecând printr-un moment dificil îţi vei da seama că deţii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin.

Dacă pretinzi de la ceilalţi o implicare mai serioasă, ai fi dezamăgit, descoperind că partenerii tăi de lucru tot de la tine aşteaptă soluţii, tot pe umerii tăi aruncă toate responsabilităţile.

Că ştiai sau nu că ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi şi le vei valorifica cu brio, deci nu te lăsa copleşit sau influenţat de cei care îl iau pe nu se poate în braţe. Tu poţi, deci arată!

Horoscop, 2 noiembrie 2018, TAUR

Stai un pic pe loc şi nu te mai gândi la etapele următoare ale unui plan pe care îl dezvolţi. Azi e o zi în care trebuie să arunci o privire în urmă, ori pentru că soluţia la problema de acum se află printre amintirile sau experienţele deja acumulate, ori ai scăpat ceva din vedere care.

Dacă nu este adus la zi acum, poate deveni într-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lăsa să mergi mai departe.

Nu insista să te ocupi doar de lucruri noi, pentru că şi aspectele mai vechi au un rol în tot ceea ce te preocupă. Aminteşte-ţi ce ai uitat, verifică-ţi lista de sarcini restante, trece în revistă etapele parcurse până acum pentru a rezolva eventualele scăpări.

Horoscop, 2 noiembrie 2018, GEMENI

Nu poţi coopera cu o persoană care, deşi îşi dă tot interesul pentru proiectul la care lucraţi umăr la umăr, nu se bazează pe informaţii prea solide. Mai degrabă îşi dă cu părerea, experimentează, încearcă să vadă ce iese, nu sunt aspecte certe pe care le poţi lua şi tu în seamă.

Lasă-l să-şi încerce norocul, iar tu mergi pe căile deja verificate. Celălalt va greşi şi atunci ar putea arunca vina pe umerii tăi, dacă te vei implica în treburile sale. El va încerca să scape de consecinţele propriei sale neglijenţe, aruncând pe umerii tăi responsabilitatea, dar dacă nu te bagi, îşi va plăti singur oalele sparte!

Horoscop, 2 noiembrie 2018, RAC

Dacă poţi, stai pe margine azi şi nu face nici un pas în nicio direcţie. Inactivitatea e chiar un avantaj în cazul de faţă, pentru că nu te lasă să faci vreo greşeală. Eşti ţinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdată, nu îl poţi depăşi, dar poate acest răgaz care ţi se oferă din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine.

E o zi în care a nu face nimic este exact soluţia cea mai potrivită, deci nu insista nici să te baţi cu morile de vânt, nici să depăşeşti cu orice preţ impasul, pentru că n-ar fi decât un consum inutil de resurse. Aşteaptă, ai răbdare, va trece de la sine.

Horoscop, 2 noiembrie 2018, LEU

Discuţi cu cei dragi din familie dacă este sau nu momentul unor investiţii mai solide. Vă gândeaţi de multă vreme la ele, dar le-aţi tot amânat din cauza altor priorităţi.

Se pare că a venit şi vremea lor, dar nu trebuie să vă avântaţi în cheltuieli masive fără o analiză serioasă a resurselor voastre actuale şi viitoare. Dacă rezultatul iese promiţător, ieşiţi la cumpărături cu încredere, dar nu lua nimic fără să te sfătuieşti cu părinţii sau cu jumătatea ta.

Opiniile celor care ţin la tine oferă o altă viziune asupra situaţiei voastre financiare, ca să ştiţi mai bine pe ce vă bazaţi.

Horoscop, 2 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Te poţi trezi cu nişte sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot întârziat să apară. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi şi ai numai motive de satisfacţie că totul revine încet la normal.

Totul e ca, furat de bucuria încasării banilor, să nu ieşi deja la cumpărături şi să dai iama prin ei, pentru că nu par să fie într-o cantitate prea mare. E doar ceea ce ţi se cuvenea de mai demult şi are rolul de a restabili echilibrul de care nu ai mai beneficiat de ceva vreme, deci ai grijă cum gestionezi aceşti bani.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel