Horoscop, vineri, 19 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Relaxarea pentru Capricorni înseamnă să se afleundeva departe
Relaxarea pentru Capricorni înseamnă să se afleundeva departe

Horoscop. Scorpionii chiar vor să se odihnească și să petreacă o zi fără să facă nimic, doar să steaîn pat, să te uiți la televizor și cam atât. Vărsătorii au chef de ceva liniștitor, iar asta îi fac să caute cluburi noi.

Balanță

O invitație vine numai bine să te scoată din amorțeală, e ocazia perfectă să te relaxezi, să stai departe de griji și probleme. Soluțiile vor apărea, doar dacă îi dai voie timpului să intervină și să rezolve el tot ce oricum nu stă în puterea ta să schimbi. Bucură-te de atmosfera degajată, de energia persoanelor din jur, de activitățile pe care le veți face împreună. Oricum, restul este altă poveste pe care urmează să o trăiești. Prezentul e cel mai important.

Scorpion

Chiar vrei să te odihnești și să petreci o zi fără să faci nimic, doar să stai în pat, să te uiți la televizor și cam atât. Îți prinde bine o astfel de zi, pentru că va urma o perioadă intensă, foarte agitată și trebuie să te odihnești bine pentru a putea face față. Să ai o zi minunată!
Nativii zodiei Scorpion se vor lăsa purtați de starea de visare, așadar vor fi foarte visători și se vor lăsa în voia creației. Nativii zodiei Scorpion vor avea o zi foarte activă în ceea ce privește activitatea creativă.

Săgetător

Vrei să te plimbi prin natură, așa că o ieșire la pădure va fi perfectă sau poate că o raită pe două roți te va încânta și mai mult, căci adori să simți vântul prin păr și pământul cu tălpile goale. Orice ar fi va fi revitalizant, va fi o minune pentru psihicul tău. Alegerea perfectă va fi să ieși din casă.
Nativii zodiei Săgetător traversează o perioadă benefică în ceea ce privește relația de cuplu; este posibil ca acești nativi să înceapă un nou proiect de durată din care să poată obține un beneficiu financiar.

Capricorn

Relaxarea pentru tine înseamnă să te afli undeva departe. Și, cum nu poți să pleci pe Lună, dai o fugă la vecinii tăi. Nu va fi doar așa, o ieșire banală, ci o competiție, un concurs. Nu stai departe de provocări nici când e vorba de odihnă. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi și să legi prietenii ce nu vor ține cont de granițe sau distanță. De acum știi că hobby-ul tău nu mai este chiar o nebunie atât de mare.
Capricornii se simt plini de energie, ceea ce le va permite să ducă la final tot ceea ce au de îndeplinit pe parcursul acestei zile.

Vărsător

Ai chef de ceva liniștitor, iar asta te face să cauți cluburi noi. Ceva dans, o băutură rece și oamenii dragi aproape reprezintă tot ce ai nevoie pentru a te simți mai bine, relaxat, odihnit, ca nou. O noapte de pomină se va lăsa cu ceva schimbări și planuri frumoase.
Nativii zodiei Vărsător vor fi astăzi mult mai comunicativi și dornici să îi ajute pe cei din jurul lor, devin foarte cooperanți și își doresc să ajute la treburile gospodărești, să intre în rutina de zi cu zi.

Pești

O seara la karaoke, una în care să râzi de tine însuți și cu alții este exact ceea ce îți trebuie. Ai trecut prin multe schimbări, sufletul tău are nevoie de o pauză de la tot, ca să te poți vindeca. Oricum, nu ești singură, ești înconjurată de prietene care îți tot spun că nu ai pierdut nimic, doar ai câștigat libertatea de fi fericită.
Este posibil ca nativii zodiei Pești să plece într-o călătorie pentru a-și alimenta bateriile, undeva unde se simt relaxați. În această zi dau dovadă de foarte multă creativitate și se vor descurca foarte ușor în tot ceea ce au de realizat.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel