Horoscop, vineri, 18 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Proiectul de care trebuie să se ocupe este dificil pentru Lei,  dar trebuie să se implice trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea lor. Sunt alţii mai puternici decât Fecioarele, care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a le  pune beţe în roate.

Horoscop, 18 ianuarie 2019, BERBEC

Încearcă să nu-ţi exprimi azi părerea despre o situaţie care nu-ţi convine, pentru că tonul tău e mai degrabă pesimist, trist, demoralizat, fără putere de convingere, ceea ce nu te reprezintă de obicei.

La originea acestei situaţii se află o judecată greşită a oamenilor la adresa ta şi te doare eticheta pusă de aceştia. Nu încerca să desfiinţezi azi opinia lor, pentru că nu deţii argumentele cele mai puternice, deci adună informaţii şi dovezi pentru că va veni şi ziua când vei spune lucrurilor pe nume iar adevărul va ieşi la iveală.

Poate acum, pe moment, îţi accepţi tacit înfrângerea, dar imediat ce te vei simţi din nou puternic şi încrezător, vei face lumină, restabilind dreptatea.

Horoscop, 18 ianuarie 2019, TAUR

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios în actualitate, de parcă abia acum a sosit vremea să foloseşti învăţăminte de demult.

Ai întâlnit cândva o persoană cu ani sau ţi s-a oferit o informaţie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci în revistă bagajul tău de cunoştinţe pentru a pune în aplicare cele aflate.

E ca şi cum te-ai întoarce în timp, la vremea când acumulai de zor cunoştinţe într-un cadru organizat (la şcoală, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cât de utile şi de importante erau acele detalii. Acum le pui şi în practică!

Horoscop, 18 ianuarie 2019, GEMENI

Când deţii tu controlul anumitor lucruri, te simţi mult mai puternic şi ai curaj total să treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fă tot posibilul să fii tu propriul tău şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa eşti pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţa ta.

E numai binele tău în joc, nu depinzi de alţii şi nici nu-i privesc pe alţii ce vrei tu să faci, ca atare ia-ţi inima în dinţi şi taurul de coarne, pentru a schimba macazul major în faţa ta.

Eşti oricum într-o continuă transformare de sine, iar efectele acestui proces te motivează şi te împing spre transformări şi mai grozave!

Horoscop, 18 ianuarie 2019, RAC

Nu lăsa emoţia să te copleşească, încearcă să-ţi păstrezi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva să iei o decizie greşită.

Tu oricum ai o atitudine predominant raţională, ca atare, un astfel de moment în care inima ta este sensibilizată, nu prea te reprezintă.

Eşti influenţabil, sensibil, vulnerabil şi poţi fi şi uşor manipulat în această stare fragilă, ca atare închide orice uşă prin care ar putea intra stimulii afectivi, şi lasă doar mintea la cârmă. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, şi bine faci, pentru că decizia finală va fi lucidă şi bună.

Horoscop, 18 ianuarie 2019, LEU

Proiectul de care trebuie să te ocupi de dificil, aşa este, dar trebuie să te implici trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea ta. Nu încerca să te fofilezi, nici să fugi de efort, pentru că nu ai cum să scapi de aceste sarcini, oricât de grele ar fi.

Intră şi tu în joc, pune umărul alături de cei direct implicaţi, şi nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune şi în final şi recompense comune, deci merită să te alături.

Nimeni nu va încerca să tragă pe turta lui toată munca, ci la final fiecare va recunoaşte participarea celorlalţi, ceea ce va satisface pe toată lumea. Găseşte-ţi locul în efortul colectiv!

Horoscop, 18 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Sunt alţii mai puternici decât tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ţi pune beţe în roate. Descoperi, cu această ocazie, că ai şi ceva inamici prin preajmă, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index în trecut şi profită de orice ocazie pentru a-ţi arăta antipatia lor.

Nu ţine cont de aceste oprelişti: oricât te-ai chinui, tot nu poţi fi pe placul tuturor, şi întotdeauna se vor găsi astfel de persoane care să nu te simpatizeze. Totul e să nu-ţi creeze probleme şi mai mari cu modul lor de a riposta, cu sau fără motive!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel