Horoscop, vineri, 17 mai 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Racii ar trebui să își asculte intuiţia
Racii ar trebui să își asculte intuiţia

Horoscop. Bombardați cu informații și păreri din toate părțile, Berbecii ar face bine să-și ia un moment de respiro, iar sătui să iubească în secret, nativii din Gemeni săgetați de Cupidon decid să facă pasul cel mare.

Berbec

Bombardați cu informații și păreri din toate părțile, Berbecii ar face bine să-și ia un moment de respiro. Nu îți irosi energia într-un mod inutil, păstrează ce e mai bun pentru persoana iubită și familie. Spre seară e posibil să apară unele tentații amoroase din senin. Depinde doar de tine dacă vrei să păstrezi liniștea din cuplu sau să trăiești periculos. În orice caz, gândește-te de două ori. E și mâine o zi.

Taur

Taurii vor avea o zi plină de reușite. Lucrurile merg senzațional la locul de muncă și nu sunt excluse unele favoruri din partea șefilor. Profită de ocazie pentru a cere și o mărire de salariu, dacă simți că meriți, dar ai grijă să nu împingi prea tare limita. În orice caz, păstrează-ți modestia și nu promite mai multe decât poți face. Mare grijă și la semnalele trupului. Dacă observi că ceva pare a fi în neregulă, nu ezista să apelezi la sfatul unui medic.

Gemeni

Sătui să iubească în secret, nativii din Gemeni săgetați de Cupidon decid să facă pasul cel mare. Deși emoțiile sunt copleșitoare, adevărul e că nimeni nu știe ce e în mintea persoanei alese. Ar putea veni un refuz dureros sau, cel mai probabil, un zâmbet larg. Dacă este o fire timidă, e posibil să împărtășească aceleași sentimente, dar și aceeași teamă. În orice caz, nu ai ce să pierzi.

Rac

Astăzi ar trebui să îţi asculţi intuiţia. Ar fi bine să îţi înfrânezi sarcasmul, e posibil ca umorul tpu să ofenseze accidental pe cineva foarte apropiat de tine. Dacă eşti singur, astrele spun că ai şanse mari să întâlneşti acea persoană alături de care să creşti o relaţi foarte specială.

Leu

Prima parte a zilei s-ar putea să fie solicitantă la locul de muncă, unde ţi se va cere să joci un rol nefamiliar, în care să-ţi ascunzi dorinţa de putere, pentru a face o impresie bună. Pentru a te reface după acest efort e recomandat să petreci seara alături de familie, eventual făcând împreună o plimbare în natură.

Fecioară

S-ar putea ca planurile tale să aibă nevoie de amânări din motive care nu ţin de tine. Fie omul iubit va avea nevoie de ajutor, fie nu vei găsi uneltele necesare pentru a duce la bun sfârşit o treabă casnică, fie vie pierde telefonul mobil. Rămâi calm, vei găsi soluţii să rezolvi totul. Spre seară e posibil să ai o discuţie dificilă cu partenerul de viaţă, dar totul se va termina cu bine.

 Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel