Horoscop, vineri, 17 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. Fecioarele pe ce pun mana se transforma in succes deplin, deci să se implice trup si suflet, pe când Taurii vor participa la un proiect ce implica resurse mari din partea lor.

Horoscop, 17 august 2018, BERBEC

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce parea sa stea pe loc poate capata un alt ritm de evolutie. O veste buna te poate incuraja sa mergi mai departe. O mana de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare.

Umarul pus de cineva drag alaturi de tine iti va reda increderea in sansele de reusita ale acestui plan, pentru ca, stiindu-te sustinut si aprobat de pe margine de altii, ai alta putere de a duce mai departe ceea ce ai inceput. Cauta asadar tovarasii potriviti in preajma!

Horoscop, 17 august 2018, TAUR

Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere.

Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

Horoscop, 17 august 2018, GEMENI

Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel de obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla.

Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde, ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

Horoscop, 17 august 2018, RAC

Uneori pui in balanta ce faci tu pentru unii si cum iti raspund ei in astfel de situatii si esti total dezamagit de rezultate, dar asta nu te opreste sa nu mai sari si altadata in ajutor si sa oferi si camasa de pe tine daca ti se cere.

Nu te astepta nici la recunostinta vesnica, nici la elogii pentru interventiile tale in vietile altora, pentru ca unii uita ca mai trebuie sa ofere si ei ceva in schimb. Ei nu ar face la fel pentru tine pentru ca adeseori prietenia nu e echitabila. Unul da mai mult, celalalt primeste bucuros.

Horoscop, 17 august 2018, LEU

Nu te lasa controlat de cel care ti se infiltreaza astazi in preajma, deoarece intentiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmareste el ceva, si nu e deloc in beneficiul tau. Poarta o masca pe fata si te poate induce in eroare caci te-ar putea ghida pe o pista falsa. Nu crede tot ce ti se spune azi, nici macar ordinele care ti se dau.

Mai bine te indoiesti la tot ce auzi, pentru ca nu par sa fie sfaturi in avantajul tau, ci doar al celui care incearca astfel sa te manipuleze. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intentii egoiste ale cuiva care asteapta sa-ti pui energia in slujba sa.

Horoscop, 17 august 2018, FECIOARĂ

Pe ce pui tu mana se transforma in succes deplin, deci implica-te trup si suflet! Unii au nevoie de interventia ta salvatoare, de contributia ta efectiva pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai stiu cum sa le duca la bun sfarsit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinsi ca tu detii solutia la problemele in care ei sunt prinsi si abia asteapta sa vii alaturi de ei si sa-i scoti la liman!

Asuma-ti aceasta imensa responsabilitate, de a salva pe cei care nu gasesc iesirea din impas, pentru ca tu chiar detii solutiile cele mai bune! Dedica-te lor cu bucurie, pentru ca recunostinta din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitiva.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel