Horoscop, vineri, 15 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat, Gemenii încercând sa se poarte cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna, iar Racii nu te simt bine in compania in care se află astăzi.

BERBEC

Cele mai aprinse discutii vor avea loc in familie, pentru ca parintii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteti atenti si unii si altii. Energia aceasta, care se resimte intre peretii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o directie pozitiva: parintii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitati pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar tineti departe, si unii si altii, ironiile si criticile!

TAUR

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera. Bine faci, e o decizie inteleapta de a te detasa de miezul agitatiei de zi cu zi, pentru ca ai nevoie, din cand in cand, si de vacanta. Fa orice altceva care sa-ti distraga atentia de la preocuparile mai grave ale acestei perioade si nu te gandi nicio clipa la ceea ce lipseste. Scoate in lumina multele motive de bucurie de care ai parte, fie ca e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afara, de o ora de sport, pentru ca efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viata.

GEMENI

Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

RAC

Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.

LEU

Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!

FECIOARA

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel