Horoscop, vineri, 14 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii au o  starea de bine pe care o aşteptau, care îi ajută să privească lucrurile obiectiv şi să le aşeze pe toate la locul potrivit. Nativii din Balanțe mai bine stau pe loc, fără a-și exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. 

Horoscop, 14 septembrie 2018, BALANȚĂ

Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicaţie. Deja ai o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai aştepţi. E posibil ca finalul să se modifice în ultima clipă şi să regreţi că te-ai pripit. Dacă te gândeşti bine, vei descoperi că situaţia aceasta are totuşi două direcţii diferite de interpretare sau de evoluţie, deci mai aşteaptă înainte de a te alege încotro!

Horoscop, 14 septembrie 2018, SCORPION

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi. Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

Horoscop, 14 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

Horoscop, 14 septembrie 2018, CAPRICORN

Nu poţi mulţumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmezi cele mai corecte căi şi nu te abaţi de la reguli. Cineva tot îţi va găsi nod în papură, chiar şi la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decât să critice ceea ce fac ceilalţi ca atare, dacă tu consideri că faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ţi schimba modul de a fi sau de a acţiona doar pentru că altul îţi spune că se poate şi altfel. Dacă tu ai ales, fii ferm pe poziţie!

Horoscop, 14 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu eşti în apele tale iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Horoscop, 14 septembrie 2018, PEȘTI

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie, încredere, plăcerea de a munci, spirit practic.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel