Horoscop, vineri, 14 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Săgetător se vor simţi, astăzi, într-o continuă nevoie de afecţiune
Săgetător se vor simţi, astăzi, într-o continuă nevoie de afecţiune

Horoscop. Azi, Scorpionii vor  primi mai multă atenţie din parta cuiva care e interesat de dragostea lor, iar nativii din Vărsător trebuie să fie foarte atenţi la prejudecăţi.

Balanţă

Ai putea fi excesiv de auctocritic astăzi. Dar nu ai niciun motiv cu adevărat întemeiat pentru a face asta, aşa că e bine să te calmezi rapid. Dacă nu poţi accepta imperfecţiunile tale, e cazul să găseşti o cale să te lupţi cu formele pe care nu le consideri ideale la tine. O sugestie: nu te grăbi, dacă e vorba de chestiuni financiare. E posibil să ai probleme cu legea, dacă investeşti într-un proiect aventuros.

Scorpion

Azi vei primi mai multă atenţie din parta cuiva care e interesat de dragostea ta. Dacă eşti interesat, ia în considerare semnele, flirtul nu a stricat nimănui. Dar ai grijă, e posibil să fie vorba de o iubire veche, revenită în viaţa ta. Nu lăsa un fost partener să îţi invadeze actuala relaţie. E posibil ca asta să provoace o furtună care să îţi aducă daune majore.

Săgetător

Nativii din Săgetător se vor simţi, astăzi, într-o continuă nevoie de afecţiune. Nu vă temeţi să vă arătaţi partea sensibilă în faţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Cereţi ajutor şi fiţi atenţi la sfaturile oferite de cei dragi. Este singura metodă prin care veţi putea trece cu bine peste această perioadă complicată din viaţa voastră. La rândul vostru, explicaţi colegilor şi şefilor prin ce treceţi pentru a putea fi înţeleşi. 

Capricorn

Nativii din Capricorn se vor simţi, astăzi, ca în liceu. Cu excepţia celor care chiar sunt în liceu. Veţi flirta cu o persoană dragă despre care habar nu aveaţi că simte ceva pentru voi. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, cântăriţi foarte bine ceea ce veţi face, dar şi consecinţele acţiunilor voastre. Dacă sunteţi în căutarea fericirii, profitaţi din plin de această nouă idilă. S-ar putea să găsiţi dragostea adevărată, care se ascundea chiar sub ochii voştri.

Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la prejudecăţi. Nu judecaţi o persoană după modul în care arată, ci staţi un pic pe gânduri şi observaţi (pe cât posibil) şi cum gândeşte 'ţinta voastră'. De altfel, încercaţi să procedaţi cu alţii exact în acelaşi mod în care vreţi ca ceilalţi să vă trateze pe voi. Din când în când este necesar să vă puneţi în locul celor din jurul vostru pentru a vă perfecţiona capacităţile sociale. 

Pești

Nativii din Peşti sunt obligaţi, astăzi, să se relaxeze. Există riscul unei epuizări care vă va afecta puternic. Chiar dacă sunteţi obişnuiţi să controlaţi orice (şi prin orice ne referim la situaţii şi oameni), trebuie să realizaţi că nu vă puteţi descurca singuri, oricât de mult aţi încerca. Delegaţi anumite treburi şi veţi descoperi că munca în echipă este multi mai profitabilă decât până acum. Încercaţi! Nu vă costă nimic.

Citește mai multe pe observator.tv 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel