Horoscop, vineri, 14 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul Taurilor  e că știu pe ce resurse te poţi baza
Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul Taurilor e că știu pe ce resurse te poţi baza

Horoscop. Banii sunt cea mai mare preocupare a Fecioarelor, pentru că urmează o serie de plăţi majore. Leii, dacă au alături de ei oameni veseli şi optimişti, se vor molipsi  de bună dispoziţie. 

Horoscop, 14 decembrie 2018, BERBEC

O vorbă aruncată în vânt într-un moment nepotrivit sau cu o ţintă greşită poate avea efecte dintre cele mai neplăcute. Poţi cauza cuiva o suferinţă sau poţi tăia tot elanul cu care ai pornit o acţiune nouă, pentru că nu ţi-ai luat toate măsurile de precauţie.

Te-ai hazardat spre o zonă riscantă şi deja încep să se vadă efectele alegerii greşite. Nu te aventura în direcţii periculoase fără să ştii ce te aşteaptă, pentru că impulsivitatea de moment, neatenţia şi neglijența, precum şi atracţia spre risc pot avea urmări greu de reparat.

Nu încălca regulile în glumă, pentru că tot tu vei plăti preţul acestui joc!

Horoscop, 14 decembrie 2018, TAUR

Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul tău e că ştii pe ce resurse te poţi baza şi nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intraţi în portofel au şi plecat de la tine.

Banii sunt făcuţi să circule, ca atare tu nu fugi de plăţi, de facturi, de achitarea obligaţiilor acestei perioade a lunii, pentru că eşti conştient că nu poţi scăpa de ele oricât ai încerca.

Plăteşte ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simţi mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăţi mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzaţia de relaxare de după!

Horoscop, 14 decembrie 2018, GEMENI

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi.

Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre.

Dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

Horoscop. 14 decembrie 2018, RAC

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte!

Dacă investeşti energie, timp şi pasiune, dacă mai ai ocazia de a-ţi pune în valoare şi talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care îţi face mare plăcere.

Nu e doar o obligaţie sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îţi aduci contribuţia, tocmai de aceea şi rezultatele sunt excelente!

Horoscop, 14 decembrie 2018, LEU

Dacă ai alături de tine oameni veseli şi optimişti, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. E o zi perfectă pentru a te dedica unor activităţi amuzante, de divertisment, fără a-ţi aminti de nimic din problemele tale actuale.

Râzi, zâmbeşte, dansează, distrează-te, mergi la film sau la o cafea, pentru că aceasta e atmosfera care se potriveşte perfect configuraţiei astrale de azi!

Chiar dacă nu ai un număr prea mare de prieteni pe care să-i atragi alături, te poţi distra de minune chiar şi de unul singur, făcând ceva ce îţi face doar ţie plăcere.

Horoscop, 14 decembrie 2018, FECIOARĂ

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru că urmează o serie de plăţi majore şi încerci să-ţi administrezi resursele cu prudenţă şi înţelepciune.

Va veni scadenţa şi nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să aşezi banii pe căprării, ca să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat.

Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reuşeşti să ţii sub control toate plăţile astfel încât să nu dezechilibrezi balanţa. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau... viitori!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel