Horoscop, vineri, 13 iulie 2013

StiriDiaspora Team / 12 iul 2018, 19:04 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP BALANȚĂ VINERI 13 IULIE

Este o zi generoasă în roade minunate, de parcă orice interacţiune cu cei din jur se soldează cu o anumită răsplată.

Dai de oameni care au ceva de oferit şi de împărtăşit, nu numai de primit de la tine, încât e o reală plăcere să vă oferiţi unii altora darurile pe care fiecare le deţine.

Simţi că ziua se încheie cu un puternic sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ai primit cu drag de la ceilalţi a construit o adevărată zestre personală pe care te vei putea baza de acum înainte.

Ai primit veşti bune, informaţii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, soluţii practice la ceea ce te preocupă şi când faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reală fericire, spunând: oo, câte am!

HOROSCOP SCORPION VINERI 13 IULIE

Priveşte un pic în adâncul sufletului tău şi ai să descoperi că nu ai nici un motiv de îngrijorare.

Intuiţia îţi şopteşte că totul va fi bine, că toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate şi trebuie să le risipeşti, încetul cu încetul.

Eşti în deplină siguranţă în ceea ce faci, şi ceea ce îţi mai dă uneori ghes vine din afară, sunt influenţele negative care mai provin de la cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât de judecăţi, critici, obstacole.

Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-şi arăta propria neputinţă, dar tu eşti bine pregătit, gata să faci faţă celor mai mari provocări.

Ai toate resursele în interior, deci scoate-le la lumină şi... la treabă!

HOROSCOP SĂGETĂTOR VINERI 13 IULIE

Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm.

Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ţi se alăture.

Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe.

Nu eşti singur în acest mare scop, deci uniţi-vă forţele cu toţii!

HOROSCOP CAPRICORN VINERI 13 IULIE

Acţiunea la care îţi aduci contributia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală.

Tu ştii că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ţi taie elanul care te cuprinde acum.

Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful.

Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influenţeze finalul.

HOROSCOP VĂRSĂTOR VINERI 13 IULIE
O vorbă aruncată te răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga ca cel mai mare duşman pe cel care ţi-a spus-o verde-n faţă, mai bine te-ai gândi la mesajul pe care ţi-l transmite.

Chiar dacă nu sună chiar aşa cum ţi-ar plăcea, chiar dacă are la bază o critică sau o mustrare, chibzuieşte asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate.

Îţi spune unde ai greşit, te trage de mânecă să nu mergi mai departe într-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, dacă unii îţi spun nu cu încăpăţânare, întreabă-te dacă nu cumva refuzul lor e în beneficiul tău, de fapt.

HOROSCOP PEȘTI VINERI 13 IULIE

Iubirea şi tot ce e legat de ea deţin azi rolul principal în viaţa ta.

Aici se derulează cele mai frumoase şi mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisă. Se poate vorbi de o zi fericită, în care eşti înconjurat numai de semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie.

Dacă nu există cineva drag încă în inima ta, fii atent la oamenii care apar în cale, pentru că şansa de a cunoaşte pe cineva interesant e mai mare ca oricând!

Pregăteşte-te să te îndrăgosteşti, să cunoşti omul sortit ţie, sau, dacă toate au mers deja în direcţia aceasta, să spui da unei cereri în căsătorie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy