Horoscop, vineri, 12 aprilie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Peștii sunt mai deciși ca niciodată să lupte pentru locul lor sub soare
Peștii sunt mai deciși ca niciodată să lupte pentru locul lor sub soare

Horoscop. Pwștii sunt  mai deciși ca niciodată să lupte pentru locul lor sub soare. Săgetătorii risca  să se lase conduși de cineva şi s-ar putea ca rezultatul acestui fel de colaborare să nu fie cel dorit.

Balanţă

În 12 aprilie, Balanţele pot fi ușor de plictisit. S-ar putea să petreci multe ore în compania unor persoane extrem de plictisitoare, cu care nu ai prea multe de discutat. Restul zilei de vineri promite să fie pozitiv. Sunt posibile invitații de a vizita persoane care, în trecut, nu erau foarte prietenoase. Ai însă puterea de a alege singur cum să-ţi petreci seara de vineri. Ai putea, de exemplu, să o petreci în intimitate, alături de persoana iubită.

Scorpion

Scorpionii vor începe astăzi să facă schimbări importante în viaţa lor. Sfatul astrelor este să nu te aventurezi prea mult în necunoscut. N-ar trebui să îţi dai demisia din funcţia pe care o deţii, dacă nu ţi-ai găsit o altă alternativă. Vineri nu este o zi bună pentru afaceri. Înainte de a aplica pentru un nou împrumut la bancă, gândeşte-te de unde vei avea bani să-l înapoiezi.

Săgetător

Azi rişti să te laşi condus de cineva şi s-ar putea ca rezultatul acestui fel de colaborare să nu fie cel dorit. Fie te vei simţi rănit în orgoliu, fie vei avea cheltuieli foarte mari. Evită călătoriile lungi, jocurile de noroc şi alcoolul. Cel mai bine fă să treacă acestă zi cât mai calm cu putinţă. Dacă eşti iubitor de sporturi extreme, uită de ele astăzi.

Capricorn

E posibil ca azi să pui prea multă presiune în situaţii în care se recomandă să fii răbdător şi înţelegător. Dacă nu ai grijă, asta va avea rezultate negative. Multe chestiuni legate de rutina zilnică vor depinde doar de tine. Ai face bine să faci puţină curăţenie în viaţa intimă.

Vărsător

Vei avea un motiv de mândrie astăzi şi farmecul tău personal va fi la cote ridicate. Aşa că poţi începe o nouă poveste de dragoste, sau te poţi adresa unui public numeros într-o chestiune care să-ţi aducă profit. Poţi să îţi foloseşti carisma şi pentru a-i ajuta pe cei dragi să îşi ridice moralul.

Pești

Azi eşti mai decis ca niciodată să lupţi pentru locul tău sub soare. Mai ales după ce vei descoperi că odată lupta începută, vei găsi aliaţii potriviţi. Ignoră părerea celor care te vor invidia. Seara e posibil să te surprindă un telefon de la o persoană de sex opsu abia despărţită, sau apariţia cuiva care dispăruse de ceva vreme.

Citeste mai multe pe ovservator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel