Horoscop, vineri, 10 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Vineri, Săgetătorii strălucesc
Vineri, Săgetătorii strălucesc

Horoscop. Scorpionii nu trebuie să urmeze sfaturile străinilor, pentru că unii ar putea încerca să vă stea în cale. Vineri, Peștii s-ar putea simți obosiți, după câteva zile solicitante.

Balanţă

Astăzi, Balanţele se vor confrunta cu foarte multe probleme. Mai ales dacă îşi propun să meargă la cumpărături. Va fi aproape imposibil să găsiţi ce vă doriţi, mai ales dacă vrei să vă schimbaţi garderoba. Tot astăzi, este posibil să te apuci de dietă. Va fi însă destul de dificil să vă decideţi asupra unei anume cure de slăbire. Cel mai bine ar fi să apelaţi la sfatul specialiştilor.

Scorpion

Scorpionii nu trebuie să urmeze sfaturile străinilor, pentru că unii ar putea încerca să vă stea în cale. Nu vor reuşi pentru că astăzi sunteţi extrem de creativ. Aveţi idei foarte bune pentru dezvoltarea afacerii. Dacă v-ați gândit să vă renovați casa, astăzi este ziua de început. Seara vă poate aduce întâlniri cu persoane cu care nu v-aţi mai văzut de ceva vreme.

Săgetător

Vineri, Săgetătorii strălucesc. Sunt extrem de pozitivi, iar zâmbetul lor îi va molipsi şi pe cei din jur. Este o zi frumosasă pentru voi și pentru cei care lucrează cu voi. Există, însă, riscul ca o mică greşeală să vă dea ziua peste cap. Astăzi, Săgetătorii sunt singurii din zodiac care se pot aştepta să-şi găsească sufletul pereche.

Capricorn

Astăzi, Capricorni au nevoia de îndrumarea unui specialist. Fie că e vorba despre o achiziție majoră sau despre depunerea unor acte importante, sfatul unui expert va fi de mare folos pentru a face alegerea cea mai bună. În cursul zilei veți avea parte de o întâlnire sau o discuție cu o persoană influentă, care vă poate fi de mare ajutor în proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare.

Vărsător

Pentru Vărsători, atenția la detalii va fi un element-cheie astăzi. În afaceri și profesiune, ar fi bine să fiți precauți, pentru a nu cădea în capcana unor vorbe frumoase care vă vor fi adresate. Ar fi bine să cântăriți orice decizie, pentru a nu regreta mai târziu, spune horoscopul. În familie, în schimb, se anunță o zi plină de armonie.

Pești

Vineri, Peștii s-ar putea simți obosiți, după câteva zile solicitante. Însă ar fi bine să vă mențineți controlul, spune horoscopul. Dacă vă pierdeți cumpătul, există riscul escaladării unor conflicte care nu vor fi în folosul vostru. Ar fi bine astfel să vă măsurați cuvintele în dialogul cu cel din jurul vostru. E o zi favorabilă în schimb pentru a vă pune la punct proiectelor de viitor. De pe urma planurilor bine făcute, veți culege în curând roade!

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel