Horoscop, vineri, 1 martie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Berbecii sunt  martorii unui eveniment fericit în familie, pe când Taurii sunt într-o perioadă  de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprinși de o stare în care parcă ar simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. 

Berbec

Eşti martorul unui eveniment fericit în familie. Posibil ca o rudă apropiată să devină părinte sau să fii invitat la o nuntă sau botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tău sau, dacă nu ai copii încă, poate chiar acum începi să te gândeşti foarte serios la un astfel de plan de viitor. 

Taur

E ca o perioadă de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprins de o stare în care parcă ai simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Te poţi confrunta cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoana iubită, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi un final de săptămână plin de surprize, dar care au rolul de a amplifica şi mai mult starea ciudată care te cuprinde, cea în care presimţi că se va schimba ceva major în viaţa personală.

Gemeni

Cea mai mare bucurie a zilei este să socializezi, să treci prin locuri pe unde ai ocazia să te întâlneşti cu amicii tăi sau de a face noi cunoştinţe. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru că ai un talent aparte de a te adapta oricărui mediu şi oricăror subiecte de conversaţie. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoşti, dar unde laşi o impresie excelentă, ceea ce îţi va asigura o integrare rapidă în noul mediu.

Rac

Primeşti un sfat atât de bun, încât merită să îl pui imediat în practică! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care îl clădeşti pas cu pas, cărămida de pornire, deci începe să construieşti în jurul său cu încredere şi entuziasm, deoarece roadele vor apărea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o încurajare pentru a te apuca de treabă, iar azi ai noroc: primeşti exact porţia potrivită de energie pentru a te apuca de o treabă care îţi place, care te încântă, care va aduce rezultate excelente!

Leu

 O vorbă aruncată te răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga ca cel mai mare duşman pe cel care ţi-a spus-o verde-n faţă, mai bine te-ai gândi la mesajul pe care ţi-l transmite. Chiar dacă nu sună chiar aşa cum ţi-ar plăcea, chiar dacă are la bază o critică sau o mustrare, chibzuieşte asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate. Îţi spune unde ai greşit, te trage de mânecă să nu mergi mai departe într-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, dacă unii îţi spun nu cu încăpăţânare, întreabă-te dacă nu cumva refuzul lor e în beneficiul tău, de fapt.

Fecioara

Încearcă să nu cheltuieşti azi nici un ban, pentru că şi cea mai mică investiţie (nu neapărat necesară) poate dezechilibra bugetul şi aşa şubred. Resimţi chiar un blocaj financiar, pentru că ar putea apărea şansa unei afaceri sau a unei achiziţii tentante, dar când numeri câţi bani ai în portofel, rezultatul te cam dezarmează. Rezistă ispitelor financiare, pentru că nu stai tocmai bine cu banii acum şi ţi-ai putea crea singur probleme! 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel