Horoscop, vineri, 1 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. E o plăcere ca Scorpionii să se aplece asupra celor mici, pentru că se ştie că au  o relaţie cu totul specială cu copiii. Viitorul sună bine pentru Pești atunci când au alături  oameni optimişti care îi stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. 

Balanță – Horoscop 1 februarie, 2019

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi, pur şi simplu, răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci chiar reuşeşti să intri în graţiile tuturor, datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorbă bună.

Cât timp ştii să vrăjeşti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tău în societate este asigurat. Foloseşte-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubeşti.Citește horoscopul lunii februarie pentru Balanță .

Scorpion – Horoscop 1 februarie, 2019

E o plăcere să te apleci asupra celor mici, pentru că se ştie că tu ai o relaţie cu totul specială cu copiii. Azi îi vezi pe copii cât de avizi ascultă poveştile tale, cât de mult aşteaptă să le vorbeşti, deci deschide-ţi sufletul şi vorbeşte-le pentru că ai multe să le împărtăşeşti.

O activitate în strânsă legătură cu copiii ţi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiri pe cei mici şi îi ajuţi să se manifeste liberi. Ei văd în tine acel suflet inocent şi pur pe care îl ai şi rezonează perfect cu tine.

Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înţelegi cel mai uşor sufletul de copil. În fond şi tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tău...Citește horoscopul lunii februarie pentru Scorpion.

Săgetător – Horoscop 1 februarie, 2019

Schimbarea de direcţie pe care o decizi azi vine aşa, din senin, fără să-ţi dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar îl accepţi cu încredere.

E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porneşti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care ai mai făcut acelaşi lucru. Vezi altceva interesant la orizont şi îţi dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe acelaşi drum ca înainte.

Norocul tău e că, având legătură cu alte existenţe, ţi se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede şi uşor. Citește horoscopul lunii februarie pentru Săgetător .

Capricorn – Horoscop 1 februarie, 2019

Te poţi folosi de influenţa şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei.

Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine! Citește horoscopul lunii februarie pentru Capricorn.

Vărsător – Horoscop 1 februarie, 2019

Pentru că situaţia materială se ameliorează, şi starea ta devine mult mai bună! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, şi efecte la nivel psihic (atunci când îi ai).

Că ieşi la cumpărături şi cheltui o sumă mare pentru un obiect mult dorit sau doar reuşeşti să-ţi achiţi o mare datorie ce-ţi apăsa pe umeri de ceva vreme, închei ziua cu un sentiment de fericire ce are la bază confortul financiar. Ba chiar se întrevăd şi vremuri mai bune la orizont de parcă ţi se face o promisiune de câştig sau profit pentru perioada următoare şi asta te motivează la maxim! Citește horoscopul lunii februarie pentru Vărsător..

Pești – Horoscop 1 februarie, 2019

Viitorul sună bine atunci când ai alături de tine oameni optimişti care te stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperi că nu eşti singur, că nu te lasă cei dragi să te lupţi pe cont propriu cu greutăţile vieţii, ci ai oricând la cine apela la nevoie.

Ajunge doar să ceri cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de tine un grup de suport entuziast şi dinamic ce te va ajuta să depăşeşti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat având aproape prieteni care cred în tine şi te împing de la spate ca să mergi mai departe cu capul sus şi plin de încredere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel