Horoscop special. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători în funcție de zoia ta?

Alexandra Curtache |
Data publicării:
 Horoscop zilnic 8 februarie: Leii sunt sfătuiți să renunțe la sarcasm; zi bună și plină de bucurii pentru Săgetători: Previziuni pentru toate zodiile / Foto: Unsplash
Horoscop zilnic 8 februarie: Leii sunt sfătuiți să renunțe la sarcasm; zi bună și plină de bucurii pentru Săgetători: Previziuni pentru toate zodiile / Foto: Unsplash

Horoscop special pentru sărbătorile anului 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Dacă îi conduci pe alții, planurile tale ar putea fi deraiate astăzi de o terță parte. Ciudat este că vei avea degetul vinovatului îndreptat spre tine. Te va ajuta dacă vei deveni un pic mai "la modă" și vei fi la curent cu tendințele mai tinerilor și cu ceea ce se întâmplă în lumea lor. Este timpul să îți deschizi puțin mai mult mintea. Ești predispus să te simți depășit de situație. Te vei confrunta cu o creștere a familiei, cu companie în casă sau cu o abundență de oportunități plăcute cărora nu le poți rezista.


Taur. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Azi duci povara celorlalți și vei fi suprasolicitat și obosit, dar ia-ți inima în dinți că vei duce la bun sfârșit ceea ce ai de făcut. Te-ar ajuta dacă ți-ai intensifica regimul de exerciții fizice. Probabil că te simți sedentar acum și ai nevoie să îți miști sângele. Ieșiți în oraș și limpeziți-vă mintea. Vitalitatea și încrederea în sine sunt la cote ridicate și cu ajutorul acestora vă puteți atinge obiectivele. Vă puteți bucura de activități fizice viguroase și de muncă sau sporturi competitive.


Gemeni. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Trebuie să-ți dirijezi instinctele disciplinare dacă vrei să te distrezi astăzi. Schimbați-vă rutina pentru o vreme. Îți va permite să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ai impresia că nu ești suficient de remarcat. Popularitatea și reputația ta sunt în bună stare, așa că nu-ți face griji. Nu lăsați un ego rănit să vă domine gândurile. Poți fi o lampă strălucitoare, o lumină pentru ceilalți, oferindu-le informații care îi ajută să treacă prin momente dificile. Simți o nevoie mai mare de educație. Extinde-ți intelectul.


Rac. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Este posibil ca partenerul dvs. să dorească să fie singur pentru moment. Nu luați acest lucru personal. Nu fiți posesiv sau pretențios. Acest lucru vă va deranja, dar ar trebui totuși să le oferiți suficient spațiu pentru a-și explora propria viață. În ceea ce privește munca, luați aminte - nu veți reuși niciodată să mulțumiți pe toată lumea, tot timpul. Idealismul tău este remarcabil, dar alții nu împărtășesc aceeași viziune. Încercați să vă reambalați conceptele astfel încât să fie mai acceptabile pentru ceilalți. A avea prea multe idei preconcepute nu te va ajuta astăzi.

Vezi și: Horoscop 17 decembrie. Leul este capabil să doboare toate recordurile; Scorpioni, atenție la șmecheriile cu bani: Previziuni complete


Leu. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


În momentul în care te angajezi într-un curs de acțiune, nivelul tău de energie crește proporțional cu entuziasmul pe care îl injectezi în sarcină. Te-ar ajuta dacă te-ai motiva în această perioadă. Va fi ușor să cădeți în capcana de a sta liniștit, de a vă relaxa și de a lua lucrurile ușor. Este posibil să existe probleme asociate cu banii, deoarece nu ai luat în calcul reacțiile oamenilor în ecuație. Înainte de a te angaja într-o acțiune financiară, sunt necesare mai multe discuții și consultări.


Fecioară. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Schimbările care au loc acum afectează tipare adânc înrădăcinate, obișnuite, care stau la baza personalității tale. O mulțime de incertitudini și îndoieli le însoțesc de obicei. Ideile, credințele, valorile etice și angajamentele la care ai aderat cu rigiditate sunt acum contestate. Zonele în care ai fost prea inflexibil sunt dezvăluite, iar tu trebuie să fii dispus să te eliberezi de credințe și obligații vechi și constrângătoare. În această perioadă, ai tendința de a fluctua între a încerca să menții status quo-ul și a face mișcări radicale, răzvrătite.


Balanță. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Îți dorești o pauză de la previzibilitatea rutinei tale. Ai chef să experimentezi și să înveți ceva nou. Ideile ieșite din comun sau originale te entuziasmează. Îi vei căuta pe cei care îți oferă moduri diferite de a privi lucrurile. Descoperirea, inventivitatea și spontaneitatea sunt teme centrale. Îți cunoști limitele, dar nu eviți să te confrunți cu tine însuți pentru că este o muncă grea. Te apropii de limita puterii, toleranței și răbdării' Ești presat de timp sau de spațiu emoțional pentru a face față acestor lucruri.


Scorpion. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Activitățile tale creative pot fi blocate acum pentru că ești prea îngrijorat de ceea ce vor crede oamenii despre tine. A fi vulnerabil este singura modalitate prin care îți poți străluci adevărata lumină creativă. Acest lucru înseamnă să uiți de opinii și chiar de tehnică sau metodologie pentru moment. Cel mai bine ar fi să-ți permiți ființa ta creativă completă, fără a fi împiedicată de gândire sau frică. Această tehnică de improvizație este, de asemenea, un lucru care trebuie exersat pentru a începe să dea rezultate consistente. Acesta este momentul în care începeți să faceți cele mai bune lucrări.

Vezi și: Horoscop 16 decembrie. Punct de cotitură pentru Fecioare, pot încheia o relație veche; O zi de discuții și mărturisiri pentru Pești: Previziuni complete


Săgetător. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Atunci când aveți îndoieli, activați farmecul. Viața ta socială și domestică ar trebui să se ridice considerabil în lunile următoare. Veți experimenta un mare sentiment de împlinire. S-ar putea să vă descurcați cu puțin efort, deoarece începeți să vă folosiți carisma și puterea de convingere pentru a depăși obstacolele. Singura dificultate este că defectele tale de caracter ar putea fi trecute cu vederea în mod convenabil. Acestea pot, totuși, să devină evidente mai târziu. Ceea ce trebuie să rețineți în mod esențial este să fiți capabil să livrați ceea ce promiteți.

 

Capricorn. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Este posibil să vă fie jenă să faceți donații sau să vă arătați bunăvoința pentru o anumită cauză. Acest lucru este împotriva bunului dvs. simț. Faceți acest lucru doar pentru a salva aparențele sau pentru a evita unele discuții. Păstrarea orgoliului intact înseamnă să acționezi contrar a ceea ce îți spune inima. Nu contează dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor sau standardelor prietenilor și familiei. Trăiește după standardele tale. S-ar putea să simțiți o oarecare căldură în legătură cu un anumit curs de acțiune. Cuierul tău rotund nu se potrivește în gaura lor pătrată.


Vărsător. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Este ușor să te lași prins în entuziasmul unei situații noi. Iar pasiunea entuziasmului poate fi uneori ocolită din greșeală. Este un moment excelent pentru a reînvia vechile prietenii și a restabili fericirea. Dacă nu vă simțiți bine, nu urmați orientări distorsionate. Nu vă neglijați responsabilitățile. Nu contează cine vi le dă. Aveți două păreri în privința problemelor de loialitate. Dacă vă aflați în compania altora, veți fi judecat după comportamentul lor. Mesajele contradictorii au declanșat acest lucru.


Pești. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători 


Poți face față furtunii vieții în acest moment, chiar dacă evenimentele și oamenii ar putea să te strângă la mijloc. Bunăvoința și atitudinea ta optimistă pot învinge orice negativitate acum, așa că nu te lăsa atras în dramele altora. Mizerabilii iubesc compania, iar tu ai putea fi înconjurat de câteva persoane care nu au altceva mai bun de făcut decât să sugă viața din firea ta bună. Mai bine să fii acuzat de lipsă de compasiune decât să-ți pierzi timpul cu oameni pe care oricum nu-i poți ajuta.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel