Horoscop special. Care este lucrul cel mai enervant la zodii: Berbecul este autoritar, Taurul încăpățânat, iar Scorpionul suspicios

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Care este lucrul cel mai enervant la zodii: Berbecul este autoritar, Taurul încăpățânat, iar Scorpionul suspicios
Horoscop special. Care este lucrul cel mai enervant la zodii: Berbecul este autoritar, Taurul încăpățânat, iar Scorpionul suspicios

Horoscop special. Care este caracteristica insuportabilă sau lucrul care îndepărtează oamenii? Care caracteristică a zodiei tale este cea mai enervantă?

În teoria astrologiei, fiecare dintre semnele zodiacului are propria sa spirală energetică. În partea de jos a acelei spirale se află latura sa cea mai densă, cea care are o limită foarte clară de dezvoltat. 

 

Berbec - autoritarul

În ciuda faptului că este un semn de element de foc, el nu este unul care să caute o luptă sau necaz. Totuși, dacă cineva îl provoacă, iese să se apere cu toate argumentele și inteligența lor.

Din același motiv, latura lui conflictuală se naște în momente în care se simte autoritar și dominant, indiferent de context și loc.

 

Taur - încăpățânare

Este unul dintre cele mai calme semne, dar strategice. Este afectuos, credincios, un bun prieten și mai presus de toate un ascultător pentru că știe să îți valorizeze argumentele. Cu toate acestea, nu se va răzgândi atât de ușor. De fapt, dacă te străduiești prea mult îl poți înnebuni și nu-ți va plăcea atitudinea lui.

Din același motiv sunt încăpățânați și dacă le intră ceva în cap, vor insista să facă chiar dacă știu că nu este cel mai bun lucru pentru ei.

 

Gemeni - curiozitatea

Sunt carismatici și veseli, trăiesc fericiți aproape 99,9% din zile. Bineînțeles, să nu-i enervezi niciodată pentru că acolo vor deveni cei mai serioși. Cu siguranță ar trebui să te temi de un Gemeni furios.

Un alt detaliu este că sunt foarte curioși și când duc asta la extrem ar putea fi interpretat ca bârfe sau zvonuri despre ceea ce vor să afle, chiar dacă a fost cu o bună intenție. Alții te vor vedea ca pe o persoană bârfitoare!

 

Rac - susceptibilitate

Nu-i plac conflictele, asta e un fapt. Racii vor evita și vor suporta diverse lucruri până când nu vor mai suporta și se vor apăra cu unghii și dinți împotriva a ceea ce îi deranjează și cred că este greșit.

Sunt materni și îngrijorați, dar asta îi face să se implice emoțional cu ceilalți, astfel încât devin foarte sensibili. Orice detaliu vă poate schimba rapid starea de spirit!

 

Leu - aroganța

Sunt experți în a transforma conflictele pentru a ieși învingători și, dacă se confruntă cu cineva, nu se vor odihni până când nu vor câștiga. Oamenii care fac necazuri pentru toate îl irită, dar nu ezită să intre în necazuri la cea mai mică provocare.

Din același motiv, sunt oameni aroganți și prezumți pentru că simt că merită totul. Acolo scot la iveală ce e mai rău din personalitatea lor!

 

Fecioară - atitudinea critică

Fecioara este discretă, nu foarte problematică, dar dacă cineva îl înfurie, argumentele sale bune și rațiunea vor fi suficiente pentru a distruge cealaltă persoană. El este cel mai analitic semn al zodiacului și el știe că nu vei dori niciodată să te lupți cu el.

Este o persoană sinceră și de încredere, dar fiind foarte critic, poate deveni conflictual pentru că îi critică pe ceilalți, fie în convingerile, fie în acțiunile lor.

 

Horoscop special: Lucrul cel mai enervant la zodii 

 

Balanță - indecizie

Este un semn diplomatic, dar îți va fi suficient să faci ceva ce nu i-a plăcut pentru ca el să transforme și să-și scoată latura cea mai întunecată. Balanțele sunt pașnice, dar atunci când își pun mintea la asta, sunt una dintre cele mai problematice.

La fel ca și cântarul, ei mențin echilibrul și diplomația. Totuși, atunci când apare indecizia, li se generează un punct de conflict pentru că nu știu dacă să arate bine cu toată lumea sau să își dea cu părerea chiar dacă nu este corectă. Ei evită întotdeauna conflictele, dar asta tinde să creeze mai multe probleme, reține că uneori este mai bine să taci!

 

Scorpion - suspiciunea

Nu face înconjurul lumii în căutare de confruntări, dar la cea mai mică provocare poate face o mare afacere și nu vei putea face nimic pentru a-l opri.

Este o persoană intuitivă și foarte sensibilă. Desigur, natura lui este de a fi posesiv, așa că tinde să fie foarte gelos în dragoste și prietenie. Dăruiești totul într-o relație, dar trebuie să accepți că și celălalt poate face același lucru cu terții.

 

Săgetător - sinceritate

Săgetătorii sunt puțini făcători de probleme și tind să ia lucrurile cu calm și să încerce să nu se agațe. Cu toate acestea, dacă ating o coardă și/sau lucruri pe care le iubește, el își va apăra punctul de vedere cu dinții și unghiile.

Sunt oameni direcți, credincioși, care nu vor suporta niciodată minciuna sau ipocrizia. Desigur, a fi atât de sincer este o sabie cu două tăișuri: uneori nu au tactul să știe când să spună lucruri sau când este mai bine să tacă. Nu confunda sinceritatea cu lipsa de bun simț.

 

Capricorn - rigiditate

Nu-i plac confruntările și chiar le evită. Totuși, dacă îl cauți, îl găsești și în cel mai rău mod. Un Capricorn furios este ca un copil căruia i s-au luat bomboanele, nu se va opri până nu iese din ceartă.

Este muncitor, sincer și cu un simț al umorului deosebit, din același motiv îi este greu să fie tolerant și să se descurce cu lucrurile. Pentru Capricorni ceva este așa cum spune el sau nu există o înțelegere. Nu deveni fanatic cu ideile tale!

 

Vărsător - nesiguranță

Are un caracter puternic, dar preferă să fie în relații bune cu toți cei din jurul lui. Atenție: dacă devii prea deștept, el va deveni ostil și îți va aminti de ce nu ar trebui să te pui cu el.

Este o persoană foarte creativă și dornică să ajute pe toată lumea. Problema este că nu știe ce vrea pentru el însuși sau nu are încredere în abilitățile și/sau deciziile sale.

 

Pești - îndoială

Acestui semn nu-i plac luptele, cu atât mai puțin atunci când lucrurile devin neplăcute. În plus, nu se teme să recunoască că a greșit, atâta timp cât celălalt face la fel.

Este foarte sensibil, intuitiv și mereu dispus să se sacrifice pentru ceilalți. Cu toate acestea, de multe ori nu știi exact ce vrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel