Horoscop. Semnele zodiacale care sunt cei mai buni soți, clasate de la cel mai bun la cel mai rău

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 30 ianuarie. Leu, atenție la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții; Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate: Previziuni complete
Horoscop 30 ianuarie. Leu, atenție la vise! Vor fi pline de mesaje și emoții; Peștii plutesc pe nori de iubire și senzualitate: Previziuni complete

Iată care sunt semnele zodiacale care sunt cei mai buni soți, clasate de la cel mai bun la cel mai rău. Dacă bărbatul tău nu se ridică la înălțimea viselor tale cu privire la ceea ce ar trebui să facă în calitate de soț, atunci este timpul să deschizi ușile comunicării, pentru că nimeni nu este perfect și trebuie să vorbim atunci când credem că ceva nu merge bine.

În ceea ce privește ceea ce își doresc femeile atunci când se gândesc la un soț, avem tendința de a ne întoarce la stereotipuri.

Femeile au într-adevăr tendința de a tânji după siguranță. Deși nu suntem întru totul de acord cu ideea de a spune ceva de genul "Vreau ca un bărbat să aibă grijă de mine", este posibil să nutrim în secret gânduri despre cât de frumos ar fi dacă un bărbat nu s-ar supăra să facă un astfel de lucru dacă i-ar veni natural.

Ceea ce își doresc femeile în relațiile lor pe termen lung diferă de ceea ce își doresc bărbații, iar cele mai multe dintre aceste dorințe sunt create în noi atunci când suntem copii, indiferent dacă aceste învățături vin de la părinți, bunici sau de la societate în general.

Iată care sunt semnele zodiacale care sunt cei mai buni soți, clasate de la cel mai bun la cel mai rău

 

1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Acești bărbați sunt rezistenți și credincioși. Bărbații Taur nu vor să înșele; le place stabilitatea lor și rareori vor să dea din barcă.

Te vei considera norocoasă dacă ești căsătorită cu un bărbat Taur, deoarece el te va onora toate zilele tale. Este ușor de vorbit cu el și nu-și dorește nimic mai mult decât să-și trăiască viața ca un partener loial femeii pe care o iubește.

 

2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Bărbatul Săgetător este extrem de romantic și va face tot posibilul să te facă fericită. Este un partener loial și îndrăgit, deși poate avea tendința de a fi puțin gelos uneori.

Să iubești și să prețuiești acest bărbat înseamnă să te regăsești alături de o persoană cu o inimă și un suflet mare și nu vei găsi niciodată pe cineva atât de atașat de tine precum bărbatul Săgetător.

 

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Este plăcut pe toate planurile. Soțul din Pești își ia rolul de partener foarte în serios și este dedicat ideii de a asigura atât financiar gospodăria, cât și de a fi un partener romantic.

Peștii îți vor aduce flori, îți vor găti cina și îți vor oferi orgasmul vieții tale. Uneori excesiv de sensibili, s-ar putea să trebuiască să le spui să zâmbească pe ici pe colo, dar o vor face.

 


4. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Bărbații Capricorn sunt construiți pentru a avea grijă de tine, iar asta înseamnă atât financiar, cât și romantic.

Certurile cu soțul tău Capricorn vor fi, de obicei, pe probleme legate de bani, dar ca parteneri loiali, ei sunt chiar acolo sus în topul listei de semne zodiacale care fac cei mai buni soți.

Nu va trebui să îți faci griji că soțul tău Capricorn are ochi rătăcitori, deoarece el are ochi doar pentru tine. Dar s-ar putea să trebuiască să-i spui să se relaxeze puțin, deoarece ar putea suporta să fie mai puțin încordat uneori.

 

5. Leu (23 iulie - 22 august)

 

Dacă ești o femeie care se bucură de ideea de a râde cu partenerul tău pentru tot restul vieții, atunci găsește-ți un soț Leu minunat, pentru că nimeni nu iubește să râdă mai mult decât acest bărbat.

Este un partener grozav pentru a-ți petrece o viață alături de el și este extrem de loial și de susținător. S-ar putea să trebuiască să ții pasul cu el, totuși, deoarece ideile sale despre frumusețe pot fi uneori puțin critice.

 

6. Rac (22 iunie - 22 iulie)

 

Soții Rac sunt parteneri grozavi, dar fii pregătită să îi cunoști pe acești bărbați ca fiind casnici. Soțul tău Rac tinde să lucreze acasă, să petreacă timp acasă și să își găsească distracția acasă, așa că dacă ai nevoie de o pauză și ești o persoană care petrece mult timp acasă, să știi că și soțul tău va fi acolo.

Un tip bun la suflet, acesta, dar s-ar putea să trebuiască să-l împingi pe ușă din când în când.

 

7. Gemeni (21 mai - 21 iunie)

 

Dacă reușești în cele din urmă să-i faci pe Gemeni să se angajeze, vei avea un iubit dedicat pentru tot restul vieții tale.

Soții Gemeni sunt minuni ale naturii, atâta timp cât îi tratezi frumos. Au tendința de a deveni excesiv de sensibili și melancolici atunci când se simt nerespectați și, deși nu vor pleca, au tendința de a dispărea mental de lângă tine.

Tratează-i bine și ei vor face același lucru în schimb.

 

8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dacă ești căsătorită cu un bărbat născut sub semnul Scorpionului, atunci știi cum pot sufla vânturi calde și reci în cadrul căsniciei.

Probabil că te-ai îndrăgostit de frumusețea lui și de promisiunile lui seducătoare - și se va ține de promisiuni, deși s-ar putea să te țină pe jar când vine vorba de a te simți absolut sigură cu el ca partener fidel.

 

9. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Vei fi bine protejată și sigură din punct de vedere financiar cu soțul tău Berbec, dar ai fi deplasată dacă ai presupune că îți va rămâne fidel.

Soții Berbec nu sunt construiți pentru monogamie și, chiar dacă încearcă - și chiar încearcă cu seriozitate - sunt adesea primii dintr-o căsnicie care înșală. Dacă acest lucru te îngrijorează, prima ta linie de apărare ar fi să vorbești cu el, deoarece este deschis la negocieri.

 

10. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Bine intenționat, soțul tău din Fecioară are toate intențiile de a-ți îndeplini visele. Dacă se va concretiza sau nu, este cu totul altă problemă.

Fecioara vrea să fie cea mai bună, dar, în același timp, vrea ca și tu să fii cea mai bună, și cine știe ce presupune chiar asta? Solicitările lui ar putea fi odioase și nerealiste și ar putea fi ceea ce vă desparte pe voi doi.

 

11. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Un alt semn bine intenționat când vine vorba de căsătorie; cu toate acestea, acești bărbați sunt visători și, uneori, ceea ce au în minte este pur și simplu nerealist.

Atunci când bărbații Vărsător se căsătoresc, au o idee foarte puternică despre ceea ce își doresc în acea căsnicie și, de cele mai multe ori, ceea ce își doresc este imposibil de realizat.

De asemenea, ei nu sunt la fel de deschiși să vorbească despre orice problemă conjugală, așa că uneori comunicarea cu ei cade pe urechi surde.

 

12. Balanță (22 septembrie - 23 octombrie)

 

Bărbații Balanță sunt foarte deschiși, foarte carismatici și foarte atrăgători, ceea ce înseamnă că și alte femei vor simți acest lucru despre soțul tău. Ceea ce face ca acest lucru să fie un lucru "rău" este faptul că bărbații Balanță sunt atât de amabili încât vor ajunge să facă o favoare pentru acea altă femeie, până la punctul de a se culca poate chiar cu ea doar pentru a o liniști, dacă ea i-o cere.

El vrea cu adevărat să fie un iubit fidel soției sale, dar este prea drăguț cu toți ceilalți, iar asta poate fi o adevărată problemă atunci când vine vorba de a fi loial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel