Horoscop, sâmbătă, 9 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Nimic interesant in program astazi pentru Tauri, ca atare pot profita de o zi mai lejera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Pentru Raci, de multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange.

BERBEC

Nu ai de ce sa-ti pierzi curajul daca mai apar in calea ta si piedici, pentru ca ele au rolul de a te ambitiona si mai tare! E o dovada clara ca esti capabil de mai mult decat ai crede, ca poti reusi chiar si in ciuda celor mai mari oprelisti si afronturi, descoperind ca detii calitati de care nici macar nu erai constient. La greu poti observa de ce esti capabil, nu atunci cand toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care esti supus, pentru ca o vei depasi mai bine decat ai spera! Implica-te ca poti!

TAUR

Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi mai lejera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru o fire creativa ca tine. 

GEMENI

Foarte contradictorie atitudinea ta astazi, pentru ca acolo unde ar trebui sa te comporti ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porti ca un copil lipsit de griji, cu gandul in alta parte. Poate nu e rea aceasta viziune mai superficiala in fata greutatilor, dar nu lasi cea mai buna impresie in ochii celor care asteapta mai mult de la tine. 

RAC

De multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange. Acelasi lucru poti face si tu astazi, pentru ca te apasa o povara pe suflet, plangi surd in sinea ta pentru o pierdere sau un esec, dar daca transpui aceasta durere intr-o forma de creatie, vei fi uimit sa vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o in lacrimi si suspine, intr-o creatie artistica demna de mandrie.

LEU

Atatea planuri marete te motiveaza, dar te si epuizeaza la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pamant ca sa te odihnesti. Unii spun ca parca ai trai prin stele, ca visezi cu ochii deschisi, ca nu se poate vorbi cu tine cat timp esti concentrat numai la telurile tale cele mai inalte. Ai tot dreptul sa visezi pana departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauza din atatea proiecte megalomanice, si ocupa-te si de fleacurile banale de zi cu zi, ca altfel se aduna prea multe si te vor coplesi intr-o zi.

FECIOARA

Ai ajuns intr-un moment in care stii cat valoreaza timpul. Se vede ca ai capatat mai multa experienta si nu mai lasi timpul sa se scurga inutil, ci profiti de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum. Treci in revista lunile scurse intr-un sens pornit candva si descoperi ca ai avut parte de multe momente cu totul deosebite ce le-au transformat in punct de reper in destinul tau. Privesti spre viitor cu incredere, planificand deja evenimente deosebite.

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel